• DOLAR 34.261
  • EURO 37.565
  • ALTIN 2896.22
  • ...
Modern kütüphane ve KVKO laboratuarı gezildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-50. Kütüphane haftası etkinlikleri kapsamında 03.04.2014 Perşembe günü açılan Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü Merkez Kütüphanesini Batman Valisi Yılmaz Arslan ziyaret etti.

 

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam’ın makamında ağırladığı Vali Arslan, Cuma namazını beraberindeki heyet ile birlikte Üniversite Camisinde kıldı. Namaz sonrası Rektörlük makamına geçen Vali Arslan Rektör Prof. Dr. Uluçam’ın VİP salonunda öğle yemeği misafiri oldu.

 

Yemek sonrası hafta içi açılışı yapılan Merkezi Kütüphaneyi beraberindeki heyetle gezen Vali Arslan, Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanı Muzaffer Bimay tarafından bilgilendirildi. 55 bin kitabın bulunduğu modern kütüphanenin teknolojik imkanlarına hayran kaldığını ifade eden Vali Arslan “ Üniversitemize çok modern kütüphane kazandırılmış olması bizleri çok mutlu etti. Her şey öğrencilerin kolaylığı için tasarlanmış” dedi.

 

Daha sonra Vali Arslan, Rektör Prof. Dr. Uluçam eşliğinde Fen Edebiyat Fakültesi’ni gezdi. Türkiye’de sayılı bölümler arasında yer alan Kültür Varlıkları Koruma ve Onarım Bölümü(KVKO)laboratuarlarını gezerek öğrencilerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Rektör Prof. Dr. Uluçam Vali Arslan’ı kapıda uğurladı. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir