• DOLAR 34.2
  • EURO 37.511
  • ALTIN 2885.68
  • ...
Karlıova Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerine tablet dağıtıldı.
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Karlıova Anadolu Lisesi 9`uncu sınıf öğretmen ve öğrencilerine, Fatih projesi kapsamında Okul Müdürü Sadri Bingöl tarafından 72 adet tablet bilgisayar dağıtıldı. 

Dağıtım töreninde Okul Müdürü  Sadri Bingöl yaptığı konuşmada,  Fatih Projesi`nin çok anlamlı bir proje olduğunu ve öğrencileri teknoloji ile buluşturduğunu söyledi. 

Gençlerin pek çoğunun teknoloji ile küçük yaşta tanıştığını ifade eden Bingöl, kendilerinin zamanında bu imkanlara sahip olamadıklarını hatırlatarak, şunları söyledi:

"Bu nedenle sizler çok şanslısınız  Bu imkanı bulamayan gençlerimiz de teknoloji ile tanışma imkanına kavuşmuş olacaklar. Tabletler sayesinde öğrencilerimiz, öğretmenlerinin akıllı tahtaya yazdıklarını tablet bilgisayarlarından takip edebilecekler. Siz öğrencilerimizden bu tablet bilgisayarları amacına uygun kullanmanızı ve teknolojiye hakim olmanızı istiyorum. Okullarımızda bilişim altyapısının geliştirilmesi adına önemli gelişmeler olmaktadır. Etkileşimli tahtalar ve tablet bilgisayar ile öğretmen ve öğrencilerimiz nitelikli eğitimde ihtiyaçları olan imkanlara kavuşmuş olacaklardır. Fatih Projesi bu anlamda örnek projedir."

Tablet dağıtımında Öğrencilerin büyük bir heyecana kapıldığı gözlenirken, öğrencilerden Mikail Şimşek ve Sevgi Kala, “Fatih Projesini hayata geçiren büyüklerimize teşekkür ederiz. Bu Proje sayesinde artık kitaplardan kurtulup teknoloji ile eğitim göreceğiz” dedi. (Muhtesim Demir-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir