• DOLAR 34.196
  • EURO 37.538
  • ALTIN 2891.131
  • ...
Karlıova'nın yeni Belediye Başkanı mazbatasını aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Pazar günü yapılan yerel seçimlerde 1553 oy alarak Belediye başkanlığını kazanan Ak Parti adayı Veysi Bingöl,  Ak Partiden İl Genel Meclis üyeliğini kazanan Ahmet Tatlı ile birlikte Karlıova Adliyesine giderek, İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldıktan sonra Belediye binasına geçti.


Belediye binası önünde bulunan vatandaşlarla selamlaşıp tokalaştıktan sonra makam odasına geçen Bingöl,  burada Belediye Başkan vekili Reşit Özen tarafından karşılandı.


Veysi Bingöl burada eski Başkan vekili ile. Başkan  vekili Reşit Özen yeni Başkan Veysi Bingöl ile bir süre sohbet ettikten sonra, Başkanlığı teslim etti.
Halkın iradesine saygı gösterilmesi gerektiğinin vurgulayan Özen, yeni  Başkan Veysi Bingöl’ü tebrik etti.
 

Makam koltuğuna besmele ile oturan Veysi Bingöl burada yaptı kısa konuşmada, sadece Ak Partinin değil, tüm partilerin ve tüm Karlıovalıların Başkanı olduğunu ifade ederek,  “ Ben üç ay önce seçim startı verdiğimde hep bu duayı ettim. Dedim ki  ‘Allah'ım eğer benim yüzümden tek bir kişinin bile burnu kanayacaksa, sen bana Başkanlığı nasip etme.’ nitekim öyle de oldu. İnşallah bundan sonra bana güvenenleri mahcup etmeden, Karlıova için çok şeyler yapmak istiyorum. Eğer benim bir yanlışımı görürseniz beni eleştirin ve uyarın. Ben eleştirilere açığım ama, sizden ricam bu eleştiriler karalamaya dönüşmesin. Buradan tüm çalışanlarımıza da seslenmek istiyorum: Bizler bu çatı altında bir aileyiz. Hep beraber çalışacağız. Siz başarılı olursanız, ben de başarılı olacağım. Zabıtasıyla, memuruyla hep beraber Karlıova için elimizi taşın altına sokacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.
Başkan Bingöl,  daha sonra kendisini tebrik etmek için gelenleri kabul etti.  (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir