• DOLAR 34.297
  • EURO 37.546
  • ALTIN 2913.853
  • ...
Newroz miting alanı için Valilik izni alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Peygamber Sevdalıları Platformu`nun daha önce 20 Nisan`da Newroz Parkı miting alanında yapılacağını duyurduğu Kutlu Doğum Etkinliği için Diyarbakır Valiliğinden izin çıktı.

Büyük etkinlik için yasal prosedürün icra edilmesiyle Peygamber Sevdalıları Platformu çalışmalarını hızlandırdı. Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır  İl Koordinatörlüğü yapmış olduğu toplantıda hazırlık çalışmalarını gözden geçirdi.

20 Nisan`da Newroz Miting Alanı`nda düzenlenecek kutlu doğum etkinliğinin başvurusunu kısa bir süre önce İl Valiliğine yapan platform, Valiliğin gerekli izni vermesinden sonra hızlı bir şekilde etkinlik hazırlıklarına başladı.

Platformun yaptığı toplantıda etkinlik yapılacak alan, ücretsiz taşıma araçları, cadde brandaları ile dükkan afişlerinin hazırlanması, davetiye basılması karara bağlandı. Ayrıca alanda görevlendirilecek üye ve gönüllülere yönelik olarak seminerlerin yapılmasının önemi bir kez daha hatırlatıldı.

Toplantıda, "Her Eve bir Kur`an-ı Kerim"  ve “Salavat Kampanyası”yla ilgili çalışmalar gözden geçirildi ve ilgili faaliyetlerin önemine dikkat çekildi.

(İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir