• DOLAR 34.208
  • EURO 37.32
  • ALTIN 2947.456
  • ...
Muş`ta seçim kavgası: 1 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Edinilen bilgilere göre; Muş’un Dilimli (Salorik) köy sakinleri arasında aza seçimi nedeniyle kavga çıktı. Eski Hal civarında çıkan kavgada akraba oldukları belirtilen 2 taraf sopa ve taşlarla birbirine girdi. 

Polis evi karşısında meydana gelen kavgayı halk ayırmaya çalıştı. Polisin müdahalesinin ardından kavga eden taraflar birbirinden ayrıldı. 

Tarafların ayrılmasından bir müddet sonra M. Salih Subaşı ismindeki kişi, yere yığıldı. Subaşı’nın yere yığılması saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Olay yerine gelen ambulansla Muş Devlet Hastanesine kaldırılan Subaşı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

M. Salih Subaşı’nın vefat ettiği haberi üzerine Muş Devlet Hastanesi önüne yüzlerce yakını toplandı. Karşı taraftan Muş Özel Sevgi Hastanesine kaldırılan birinin de öldüğü söylentisi üzerine hastaneye hücum eden kalabalığı polis engelledi. Hastane girişinde geniş güvenlik önlemi alan polis, halkın hastaneye girişini engellemeye çalışırken bir kişinin daha öldüğüne dair yayılan haberin de asılsız olduğu ortaya çıktı. 

Tarafların köyde de karşı karşıya geldikleri belirtilirken, jandarmanın köyde geniş kapsamlı güvenlik önlemleri aldığı da alınan bilgiler arasında. 

Subaşı’nın ölüm nedenin yapılacak otopsinin ardından ortaya çıkacak.

(M. Şirin Çağlayan-İLKHA) 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir