• DOLAR 34.157
  • EURO 37.173
  • ALTIN 2941.735
  • ...
Bingöl`de `Kutlu Doğum` etkinlikleri başlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Peygamber Sevdalıları Bingöl Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamayla, 2014 yılı ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleriyle ilgili bilgilendirmede bulunuldu. 

Peygamber Sevdalıları Bingöl Koordinatörlüğü adına açıklama yapan Platform Sözcüsü Mehmet Tamaç, ‘Kutlu Doğum’ etkinlikleri hazırlıkları ile ilgili bilgi verdi. 

Kutlu Doğum etkinliğine 4 Nisan Cuma günü saat 13.30’da Bingöl merkeze bağlı Ilıcalar beldesinde yapacakları etkinlikle start vereceklerini ifade eden Tamaç,  “Bu hafta sonu Cumartesi saat 13.30’da merkeze bağlı Ormanardı (Dodan) ile Pazar günü saat 13.30 aynı saatlerde Merkeze bağlı Çavuşlar ve Sudüğünü köylerinde düzenleyeceğimiz kutlu doğum programlarıyla devam edeceğiz.”dedi. 

“Peygamber aşığı halkımızı etkinliklerimize bekliyoruz.”

Bingöl merkezde,  ilçe, belde ve birçok köyde kutlu doğum etkinliği yapacaklarını belirten Tamaç, “Peygamber aşığı Bingöllüleri yapacağımız tüm etkinliklerimize davet ediyoruz.” dedi. 

 “Bir sevgi demeti olan Hz. Muhammed aleyhisselam için ne yapılsa azdır.” diyen Tamaç, şunları söyledi:  O Peygamber ki, ayetin diliyle, ‘Âlemlere rahmet vesilesi’ Biz müminlere karşı çok düşkündür. O Peygamber aleyhisselatu vesselam anıldığı zaman halkımız elbette O`na bağlılığını, aşkla ve şevkle ifade edecektir. Allah`ın izniyle biz de Peygamber sevdalısı bu halkın teveccühüne tercüman olmak için elimizden gelen gayreti sergiledik, sergilemeye devam edeceğiz. İnşallah Kutlu Doğum etkinliklerimiz en güzel şekilde geçer. Peygamber aşığı halkımızı yapacağımız tüm etkinliklerde,  Hz. Muhammed`i (sav) anmaya bekliyoruz.” şeklinde konuştu. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir