• DOLAR 34.171
  • EURO 37.191
  • ALTIN 2961.384
  • ...
`Genç Fidanlar Geleceğimiz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batmanda “Genç Fidanlar Geleceğimiz” projesi kapsamında Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri Fen Lisesi’nin bahçesinde 100 adet fidan dikti. 

Cumhuriyet Orta Okulu öğrencileri, Proje Başkanı Emine Açık, Proje Sorumlusu Derya Gümüş,  Sosyal Bilgiler Öğretmeni M.Sait Tekin, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Mustafa Sevinçer ve Fen Lisesi Müdürü İsmail Sırrı Tekin’in katılımıyla, “Genç Fidanlar Geleceğimiz” projesi kapsamında okul bahçesine 100 adet fidan dikimi gerçekleşti. 

Proje Başkanı Emine Açık ‘Hissederek, dokunarak, bir fidan dikmenin ve ona ilk can suyunu vermenin verdiği mutluluğu herkes yaşamalı ve yaşatmalı. Fidan dikimini Cumhuriyet Ortaokulu olarak gelenekselleştirmeyi düşünüyoruz.’ dedi. 

Yapılan etkinliğin öğrencilere doğa ve ağaç sevgisi kazandırması, aynı zamanda birlik ve beraberlik düşüncesini aşılaması açısından önemli olduğunu belirten Emine Açık, etkinlik  sonunda destek ve ilgilerinden dolayı Mustafa Sevinçer ve İsmail Sırrı Tekin’e teşekkür etti. Açık, proje kapsamında etkinliklerin devam edeceğini belirtti.(Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir