• DOLAR 34.098
  • EURO 38.099
  • ALTIN 2874.775
  • ...
Adana Kutlu Doğum takvimi açıklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA-Peygamber Sevdalıları Platformu Adana Koordinatörlüğü, Adana ve çevresinde düzenleyeceği Kutlu Doğum etkinlikleri hakkında bir açıklama yaptı. 

Platform Üyesi derneklerden Mekteb-Der sekreteri Orhan Bora tarafından yapılan açıklamada, Adana, Mersin, Osmaniye,Tarsus,Ceyhan,İmamoğlu, Kadirli, Silifke,Doğankent,Kuzey Adana,Yüreğir,Çamlıyayla,Akıncılar, Gülbahçe, Çilek gibi il, ilçe ve beldelerde etkinlik düzenleneceği kaydedildi. 

Bora yaptığı açıklamada bu yıl Kutlu Doğum münasebetiyle ortalama 15 merkezde etkinlik düzenleyeceklerini ifade etti. 

Bora, Adana merkezde düzenlenecek Kutlu Doğum mitingini ise 13 Nisan Pazar günü saat 14.00’te yapacaklarını, bunun içinde gerekli olan bütün girişimleri yaptıklarını ifade etti. 

Etkinlik takvimi hakkında bilgi veren Bora, Kutlu Doğum startını bu hafta Pazar günü itibariyle Doğankent Beldesi ve İmamoğlu ilçesinde yapılacak 2 etkinlikle vereceklerini belirterek, Mayıs ayı başlarına kadar aynı tempoyla sürecek bir coşkunun içerisine girmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 

Bora son olarak, “Bu etkinliklerin düzenlenmesinde, maddi manevi katkılarını bizden esirgemeyen tüm üye ve gönüllülerimize ve etkinliklerimize teveccüh gösteren Peygamber sevdalısı halkımıza şimdiden teşekkür ederiz.”sözleriyle açıklamasına son verdi.(Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir