• DOLAR 34.29
  • EURO 37.528
  • ALTIN 2929.96
  • ...
`Kamu hastaneleri özel hastanelerle yarışacak derecede`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 1 Nisan Dünya Kanser günü ve Sağlık Haftası nedeniyle Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hakan Pamukçu ve Onkoloji Uzmanı Dr. Mustafa Yıldırım, Batman’ın sağlık sorunları ve kanser hastalarının tedavi sorunlarını konuştular. 

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hakan Pamukçu, gerek Batman Bölge Hastanesinin gerek diğer kamu hastanelerinin özel hastanelerle yarışacak derecede kaliteli hizmet verdiğini söyledi. 

Tüm branşlarda tam kadro ve yeterli derecede hekim barındırdıklarını ifade eden Pamukçu, hastanede her hastaya birinci sınıf muamelesi gösterdiklerini ve şikayetleri anında gidermek için yirmi dört saat hizmet prensibi ile çalıştıklarını dile getirdi. 

“Kanser hastalarının tüm tedavileri yapılmakta”
1 Nisan Dünya Kanser günü nedeniyle bilgilendirmede bulunan Onkoloji Uzmanı Dr. Mustafa Yıldırım, “Kanser çağımızın en acımasız hastalığıdır, ancak kanser bulaşıcı değil ve tedavisi imkansız bir hastalık değildir. Batman Bölge Hastanesi kanser servisi olarak en gelişmiş imkana ve ekibe sahiptir. Uzmanı ile hemşiresi ve diğer yardımcı elemanları ile ihtisas hastanesi kadar etkili bir hastaneyiz. Bu yüzden kanser ile ilgili ayakta ve yatarak tedavi imkanı ile bölgeye hitap edecek imkanlara sahibiz. Hafta boyunca bu konuda vatandaşları bilinçlendirmek için tanıtım toplantıları yapacağız.” diye konuştu.   (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir