• DOLAR 34.294
  • EURO 37.558
  • ALTIN 2933.388
  • ...
HÜDA PAR, seçim sonrası istişare toplantısı yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS- Yerel Seçimlerde Hür Dava Partisi(HÜDA PAR) Bitlis Belediye Başkan Adayı olan Cengiz Karakaya, seçim sonrası parti gönülleriyle istişare toplantısı yaparak kendilerine destek veren vermeyen herkese teşekkür etti.

Üzüntümüz halkımız içindir

Parti il binasında gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan Karakaya, yaklaşık 6 ay boyunca hummalı bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Üzüntülerinin belediyeyi kaybettiklerinden dolayı olmadıklarını belirten Karakaya, “ Bizler seçime girdiğimiz her yerde kazanmışız. Bizler halkımıza hizmet için yola koyulduk. Belediyelerin malını halkımızın hizmetine adaletli bir şekilde sunma fırsatını bulmadığımız için üzüldük. Üzüntümüz halkımız içindir” dedi.

Bizler seçime değil, davamıza kilitlendik

Davalarının bir parti davası veya bir belediyeyi kazanmaktan ibaret olmadığını ifade eden karakaya sözlerine devamla, “ Bizler seçime kilitlenmedik. Bizler davamıza kilitlendik. Bitlis’te bu davayı götürmediğimiz ev kalmadı. Bizler tebliğ yaptık. Halkımızın gönlünü kazandık. Bugün Bitlis’te bizim hakkımızda, ‘Bunlar kötüdür.’ diyecek bir insan bulamazsınız. Çünkü bizler yaşantımızla bu halkımıza kendimizi tanıttık.” ifadelerini kullandı.

Tüm olumsuzluklara rağmen kazandık

Kısıtlı imkanlarla bu yola çıktıklarını hatırlatan Karakaya, “Bu yola koyulurken kıt imkanlarla başladık. Arkamızda holdingler yoktu. Bizlere para aktaran para babaları yoktu. Sesimizi duyuracak güçlü bir basınımız yoktu. Her iki rakibimiz tarafından kara bir propagandalar yapıldı. İftiralar atıldı. Halkın kafasında kirli algılar oluşturuldu. Bizlerin görünmemesi için ellerinden gelen her türlü kirli algıları oluşturdular.  Rakiplerimizin borazanlığını yapan medya, bizleri görmezlikten geldi. Bizler tüm bu olumsuzluklara rağmen büyük bir başarı elde ettik.” dedi.

Destek veren vermeyen herkese ve her kesime teşekkür ediyorum

Kendilerine destek veren vermeyen tüm Bitlis halkına teşekkür ederek sözlerini sürdüren Karakaya; “kapısını  bize açan, sevgiden bizleri mahrum etmeyen, desteklerini bizden esirgemeyen, bize desteğini veren-vermeyen, duasında eksik etmeyen fikri, zikri, düşüncesi, ideolojisi ne olursa olsun tüm Bitlisli abilerime, kardeşlerime, analarıma ve bacılarıma teşekkür eder, Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun” diyerek herkese teşekkür etti.

Karakaya son olarak, “Seçim çalışması sırasında çalıştığımız gibi, yine evleri dolaşacağız. Halkımıza giderek davamızı anlatmaya devam edeceğiz. İnşallah halkımız bizim bir parti davası değil, dava partisi olduğumuzu görecektir.” diye konuştu. 

(Şükrü Tontaş-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir