• DOLAR 32.493
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2442.15
  • ...
Elektriğe getirilen faiz affında 30 Nisan son gün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) İl Müdürü Murat Dursun,  resmi kurumlar ve tarımsal sulamada icrada olmayan normal borçlar haricindeki elektrik abonelerine getirilen faiz affının 30 Nisan tarihinde son bulacağını belirterek, vatandaşların bu fırsatı kaçırmamalarını istedi. 

Yaptıkları tüm çalışmaların temelinde vatandaşların enerji ihtiyacını kalite ile bütünleştirerek sağlamak olduğunu kaydeden DEDAŞ İl Müdürü Dursun, özelleştirme öncesi alacaklarının gecikme zammını silmek için başlattıkları kampanyaya vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini  söyledi.

Borç durumuna göre taksitlendirme kolaylığı da sağlandığının altını çizen Dursun, “Kampanyamızdan hukuki takibe uğrayarak hakkında icra takibi başlatılmış veya başlatılacak olan dosyaların muhatabı aboneler ile hukuki ve idari takibe uğrayan aboneler de kampanyamızdan yararlanabileceklerdir.” dedi. 

Dursun, 2 bin TL üzerinde borcu olan vatandaşlarla protokol yaparak taksitlendirme ve kredi kartı ile ödeme kolaylığı gibi seçenekler sunduklarını ifade ederek bu kampanyanın faiz affı ile ilgili son kampanya olacağını aktardı. Dursun, faiz affının bitiminde borcunu ödemeyen vatandaşların elektriğinin kesileceğini ve icra yoluna gideceklerini söyledi. Kış aylarında yaşanan kesinti sorununun aşılması için büyük çaba harcadıklarını ifade etti.  (M. Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir