• DOLAR 32.452
  • EURO 34.754
  • ALTIN 2437.68
  • ...
Bitlis'te belediye başkan adayları oylarını kullandılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Bugün yapılan Mahalli Yerel Seçimlerde Belediye Başkan adayları sandık başına giderek oylarını kullandılar.  Kuvvetli yağış nedeniyle bazı adaylar oy kullanmak için öğle saatlerini tercih ederken bazıları da sabah saatlerini tercih etti.

 

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bitlis Belediye Başkan Adayı Cengiz Karakaya, 8 Ağustos İlköğretim Okulundaki 1070 numaralı sandıkta saat 09.00 da oyunu kullandı.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bitlis Belediye Başkan Adayı Fehmi Alaydın, 100. Yıl Orta Okulunda saat 12.20 de oyunu kullandı.

 

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Bitlis Belediye Eş Başkan Adayları Hüseyin Olan ve Nevin Taşdemir Dağkıran ise Konutlar Mevkiinde bulunan Şehit Ergin Komut İlköğretim Okulunda saat 14.00 da oyunu kullandılar.

 

Seçimde oyunu kullanan HÜDA PAR Belediye Başkan adayı Karakaya, yapılan seçimin dinimiz, halkımız ve memleketimiz için hayırlı olması temennisinde bulundu. Karakaya, “Buradan çıkacak sonuç inşallah halkımızın temsiliyetini gösterecektir. Sandıktan hayırlı bir sonuç çıkmasını umut ediyoruz. Çıkacak olan sonuca herkesin saygı göstermesini bekliyoruz. Kazansak da kaybetsek de kazananı tebrik edeceğiz.” diyerek seçimlerin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir