• DOLAR 34.186
  • EURO 37.835
  • ALTIN 2922.572
  • ...
`Halkımızın huzuru bütün mevki ve makamların üstündedir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Başkanı M.Emin Doğru, yerel seçimlerle ilgili açıklama yaptı. 

Halkın huzur ve rahatının bütün mevki ve makamların üzerinde olduğunu dile getiren HÜDA PAR Batman İl Başkanı Doğru, halkın hiçbir etki ve baskı altında kalmadan hür iradeleriyle tercihlerini sandığa yansıtmalarını istedi. 

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında yapılan yoğun bir propaganda döneminin sonuna gelindiğini belirten Doğru, “Öncelikle bu dönemde halkımızın göstermiş olduğu sağduyu ve teveccühten dolayı teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. Bugüne kadar devam eden olumlu havanın bozulmaması halkın huzur ve rahatının kaçmaması için bütün siyasi parti temsilcilerini, emniyet birimlerini ve bu konuda yetki sahibi olanları seçim günü ve seçim sonrası inisiyatif almaya davet ediyoruz.” dedi. 

Halkın huzur ve rahatının bütün mevki ve makamların, şahsi ve partisel çıkarların üzerinde olduğunu dile getiren Doğru şöyle devam etti: “Halkın idaresine talip olanların bu konuda sorumluluklarının bilincinde olmalarını, itidalli davranmalarını bekliyoruz.”dedi. 

“Hiçbir etki ve baskı altında kalmadan sandığa gidin”

Açıklamasının devamında halka seslenen Doğru, “Halktan beklentilerini halkımızdan beklentimiz ise şudur: 30 Mart günü sandığa gitmelerini hiçbir etki ve baskı altında kalmadan hür iradeleriyle tercihlerini sandığa yansıtmalarını, kendilerini 5 yıllığına idare edecek yöneticileri seçerken çok dikkatli olmalarını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.- 

Doğru devamla, “Hür Dava Partisi olarak birinci önceliğimizin halkımızın huzur ve rahatının muhafaza edilmesi, layık olduğu şekliyle idare edilmesi olduğunu bütün halkımıza belirtmek istiyoruz. Bu seçimin huzur ve barışa vesile olup mazlum ve mustazaf halkımıza hayırlar getirmesini Rabbimizden temenni ediyoruz.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir