• DOLAR 32.474
  • EURO 34.899
  • ALTIN 2419.736
  • ...
Çermik Köprü Der muhtaçların yüzünü güldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Umut Kervanı Platformuna üye derneklerden Çermik Köprü Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Köprü-Der) yardım çalışmaları kapsamında Mart ayında da onlarca fakir aileye gıda yardımında bulundu.

 Mart ayında Çermik merkez ve köylerinde onlarca ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulunduklarını belirten Köprü Der Başkanı Recep Yüksel, "İlçemizde duyarlı vatandaşlarımızın yapmış olduğu yardımlarla muhtaç ailelere gıda paketlerini dağıttık. Gıda paketimiz 50 TL değerindedir. Kumanya paketinde mercimek, pirinç, sıvı yağ, bulgur, makarna, çay, şeker ve zeytin bulunuyor." dedi.

 Her ay düzenli bir şekilde yaptıkları yardımların her geçen ay artarak devam ettiğini sözlerine ekleyen Yüksel, Köprü Der aracılığı ile ilçe ve civar köylerde muhtaç ailelere yardım etmek isteyen hayırseverler ile muhtaç aileler arasında köprü vazifesi gördüklerini söyledi.

 Son olarak, hayırseverlere seslenen Yüksel, "İnşallah bu yardım faaliyetlerimiz her gün artarak devam edecektir. Derneğimize başvuran 300 civarında aile var. Muhtaçlığına kanaat getirdiğimiz ve yerinde yaptığımız tespitler neticesinde muhtaç olduğuna dair bizde adresi olan muhtaç ailelerimize yapacağınız yardımları yerinde görme imkânını sağlıyoruz. Yaptığınız yardımları bizatihi takip ederek yerinde ve nasıl verildiğini görebilirsiniz. Vereceğiniz yardımın büyüğü ve küçüğü olmaz. Kimin gücü neye yetiyorsa bu noktada bize yardımcı olsun. Bize destek olan, bizleri aracı kılan, çalışmasıyla kendi bütçesinden kısıntı yaparak destek veren tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz." dedi.  (Şahin Tekdemir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir