• DOLAR 32.471
  • EURO 34.742
  • ALTIN 2439.355
  • ...
Ev hanımlarından ihtiyaç sahipleri yararına kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Midyat ilçesinde ev hanımları, maddi durumu iyi olmayan fakir ve yardıma muhtaç aileler yararına Maliye lojmanlarında kermes düzenledi. Gıdadan ayakkabıya, giyimden yemek çeşitlerine kadar birçok eşyanın yer aldığı kermesten elde edilen gelirle fakir ailelere maddi destek sağlandı.

 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kermesten alışveriş yapan Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, satın aldığı 500 yüz parça hazır giyimi, Midyat’ta kampta kalan Suriyeli sığınmacılara gönderdi.

 

Kermes hakkında bilgi veren Banu Bedir, “Fakir ve yardıma muhtaç aileler için ilk defa yaptığımız kermese katılım oranı çok yüksek oldu. Kermeste gıdadan ayakkabıya, giyimden çeyiz ürünleri çeşitlerine, tatlı çeşitlerinden ev yemeklerine kadar birçok ürünü vatandaşlarımızla buluşturduk. Kermesten elde edilecek gelir ile başta Midyatlı ailelere ve ilçemizde yaşayan Suriyeli sığınmacılara yardım edilecek.”dedi.

 

 Yunus Emre Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerindeki Maliye lojmanlarında açılan kermes, 10 gün sürecek.  (Adnan Oğuz İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir