• DOLAR 32.494
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2420.14
  • ...
HÜDA PAR  2 günde 56 Köyü ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN- HÜDA PAR 30 Mart yerel seçim çalışmalarını hız vererek  sürdürüyor. HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şeyhmus Akman, Kızıltepe ilçe Başkanı Burhan Aydın, Mardin Büyük Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç, Artuklu ilçe Belediye Başkan adayı Avukat Yahya Turan, Kızıltepe Belediye Başkan Adayı Şerif Budak ve partililerden oluşan bir heyetle birlikte 56 Köyü ziyaret ederek sorun ve isteklerini  dinledi.

HÜDAPAR heyeti köy ziyaretleri sırasında, köy sakinlerinin sorun ve isteklerini dinleyerek, partilerinin  tanıtımı ve seçilecekleri takdirde planladıkları projelerini içeren broşürleri dağıttı.

HÜDA PAR heyeti Yeşil Ğurs bölgesindeki köyleri ziyaretlerinde, Ziyaret (Şeyhtendin) köyündeki medreseye giderek,  hoca ve talebeleri ile görüştü.

Medrese ziyaretinde  Mardin Büyük Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç,  medrese hocasına hitaben, “Sizler çok güzel ve hayırlı bir iş yapıyorsunuz, bu da bizleri imrendiriyor. Rabbim emsallerinizi çoğaltsın. İnşallah bizler yönetime gelirsek bölgede medreselere ağırlık vereceğiz.” dedi.

Medrese hocası  da HÜDA PAR heyetine dua ederek başarılar diledi.

Şeyhtajdin (Ziyaret) Köyü  sakinleri, HÜDA PAR heyetini coşkuyla karşılayarak sevgi gösterisinde bulundu.

Uğradığı köylerde, halkın sorunlarını yerinde ve birinci ağızdan dinleyen HÜDA PAR heyeti adına bir konuşma yapan Şerif Budak, HÜDA PAR olarak İslam’ı referans olarak aldıklarını, halka hizmeti Hakka hizmet olarak telakki ettiklerini ve Parti olarak bu uğurda her türlü fedakârlığa hazır olduklarını dile belirterek, ‘’Âdemoğlu olarak bu dünyada kiminle beraber olursanız, mahşerde onunla haşr olunursunuz. Tercihinizi yaparken dikkat edin, yoksa seçtiğiniz adayın her türlü günahına ortak olursunuz. Hesap sorabileceğiniz ve sevabına ortak olabileceğiniz, Allah’tan korkan, kuldan utanan, yalan söylemeyen, verdiği sözü yerine getiren emanete hıyanet etmeyen adaylardan yana oyunuzu kullanın. Allah-u Teala’nın rızasını ve insanlara hizmet etmeyi hedefleyen HÜDA PAR camiası olarak, elbette belediyecilikte de görev üstlenmeyi ve Allah rızası için insanlara hizmet etmeyi hedefliyoruz. Size hizmet etmek bir lütuf değil, sizin hakkınızdır. Yıllardır devam eden dernek faaliyetleriyle bunu en güzel şekilde ispatladık.’’ sözlerine  yer verdi.  

(Mehmet Aslan-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir