• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Konya Peygamber Sevdalıları Kutlu Doğum`a hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA-Konya’da faaliyet gösteren Peygamber Sevdalıları Platformu Marmara Bölge Koordinatörlüğüne bağlı dernekler,  Kutlu Doğum etkinliği için tüm hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.

27 Nisan’da yapacakları etkinlik hakkında Peygamber Sevdalıları Platformu Marmara Bölge Koordinatörlüğü Sözcüsü tarafından bir açıklama yapıldı.

Peygamber Sevdalıları Platformu Marmara Bölge Koordinatörlüğü Sözcüsü M.Zülfi Tan, Konya Peygamber Sevdalıları olarak, Konya’da yapacakları etkinlik için çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Marmara Bölge Koordinatörlüğü Sözcüsü Tan, Kutlu Doğum için yaptıkları hazırlıklar hakkında daha sonra, “Önce salâvat afişlerimizi bastırdık ve şehrin birçok noktasına astık. 27 Nisan’da kutlu doğum etkinliği için Valiliğe başvuruda bulunduk. Şimdi olur için bekliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Konya’da yeni yapılan şehir meydanında etkinlik yapmayı planladıklarını söyleyen Tan, ”İnşallah 27 Nisan’a kadar bir milyar salâvat çekmeyi planlıyoruz. Bu konudan halkımızdan da destek bekliyoruz. Şimdiden bizi arayıp çektikleri salâvatları teslim edenler var. Allah hepsinden razı olsun.” ifadelerini kullandı.

Etkinliğin Mustazaflar Cemiyeti Konya Şubesi, Başak-Der, Kar-Der, Fatih-Der ve Konya Umut Kervanı Derneğinin katkılarıyla gerçekleşeceği öğrenildi.

(İlyas Yavuz/İsmail Yılmaz-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir