• DOLAR 34.263
  • EURO 37.617
  • ALTIN 2917.938
  • ...
Peygamber Sevdalıları Platformu`ndan Bayram Mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Peygamber Sevdalıları Platformu, yayınladığı mesajla tüm Müslümanların Ramazan Bayramını kutladı.
Peygamber Sevdalıları Platformu yayınladığı bayram mesajında, "Peygamber Sevdalısı Batman halkımızın Mübarek Ramazan Bayramını en içten duygu ve temennilerle tebrik eder, tüm alem-i İslamın uyanışına, dirilişine ve azadlığına vesile olmasını Mevla-i Zülcelalden niyaz ederiz." İfadelerini kullandı.
Mesajda, yeryüzünün dört bir yanında Müslümanların sessiz çığlıklarını duyar bir vaziyette bir Ramazan ayı geçirildiği belirtilerek, "İslam ümmeti bir yandan işgaller, katliamlar ve iç ihtilaflarla boğuşurken, diğer taraftan da kendi öz kaynakları sömürüldüğü için Somali gibi açlığın pençesinde kıvranmaya devam ediyor." İfadeleri kullanıldı.

Platformun yayımladığı mesajda Peygamberimize atfen " Ardından bıraktığı ümmetine vefatı anında bile `Ümmetim, ümmetim` diyen İslam Peygamberinin bugün aramızda olması halinde halimizin nice olacağı sorularak, `Ben size iki emanet bırakıyorum, bunlara tutunduğunuz sürece yolunuzdan şaşmazsınız. Bunlar Yüce Allah`ın kitabı ve benim sünnetimdir.` diyen ve bizlere son derece düşkün olan peygamber efendimizi memnun etmek adına kalkmalı, toparlanmalı, kendimize ümmet olarak bir çeki düzen vermeliyiz." denildi.

Muvahhid Müslümanların Dünyanın dört bir yanındaki kahramanlıklarına ve diktatörleri birer birer tarihin çöplüğüne nasıl yuvarladıklarına şahit olunduğu vurgulanan açıklamada, "Bunları çok güzel ve büyük gelişmeler olarak değerlendiriyor ve gafletten uyanışın, zulmün karşısında silkinişin ilk adımları olarak görüyoruz. Belki bu vesile ile Allah ve Resulü bizlerden razı olur ve Onların muhabbetlerine kavuşuruz inşallah." İfadelerine yer verildi.
Veysi Demir-İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir