• DOLAR 32.483
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2439.675
  • ...
HÜDA PAR afişlerini söküp BDP afişlerini astılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - BDP’li bir grup, HÜDA PAR belediye başkan adaylarının afişlerini yırtıp yerine BDP belediye başkan adaylarının afişlerini asarken görüntülendi. 

Merkez  Kayapınar İlçesinde saat 16.30’da Peyas Mahallesi 466. Sokak’ta elektrik direklerindeki HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Hüseyin Yılmaz ile Kayapınar Belediye Başkan Adayı Şaban Dalgın’ın fotoğraflarının bulunduğu afişlerini söken bir grup BDP’li, aynı yere BDP’li adayların afişlerini astı. 

Olay yerine gelen HÜDA PAR üyelerinin tüm uyarılarına rağmen eylemlerine devam eden BDP’li provokatörlerin gerilimi tırmandıran tavırlar sergilediği görüldü. 

“HÜDA PAR’ı görünce kahroluyorum”

Afişleri yırtan grupla konuşan HÜDA PAR üyelerinin yaptıkları bu davranışlarını haklı gösterecek bir sebeplerinin olmadığını söylemesi ve bu saldırılarının kendileri tarafından da alenen görüldüğünü söylemeleri sonrası HÜDA PAR afişlerini söken gruptaki provokatör bir kızın ise, “Ben HÜDA PAR’ı görünce kahroluyorum, afişlerini, flamalarını yırtmak, parçalamak istiyorum. BDP’den başkasını da istemiyorum” demesi şaşkınlıkla karşılandı. 

Olay HÜDA PAR üyelerinin sağduyulu davranışları neticesinde büyümeden son buldu.

Provokatör grubun olayı görüntülemek için olay yerinde bulunan muhabirimize “sen benim fotoğrafımı çekmişsin, o fotoğrafı sileceksin, silmek zorundasın” demesi ise dikkatlerden kaçmadı. (Fikret Özkan – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir