• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Eğil ve Piranlılar: "Saldırılar bizi yolumuzdan alıkoyamaz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 

DİYARBAKIR- Hür Dava Partisi (HÜDA PAR)’ın Diyarbakır’ın Eğil ve Dicle ilçesinde gerçekleştirdiği seçim mitingleri sonrasında mitinge katılan parti gönüllüleri, İlke Haber Ajansı mikrofonlarına, HÜDA PAR’a yönelik gerçekleştirilen saldırıların parti üye ve gönüllülerini asla yolundan alıkoyamayacağını söyledi.

 

“Saldırıların nedeni bizleri iyi tanımalarından ileri geliyor”

Konuya ilişkin mikrofonlarımızı uzattığımız İsmail Aslım, HÜDA PAR’a yönelik saldırıların nedenini diğer partilerin  HÜDA PAR’ı yakından tanıması ve partinin İslam’a hizmet edeceğini bilmesinden ileri geldiğini belirtti.

 

“Ne zaman İslam’a hizmet eden birileri olduysa, elbette onlara saldıranlarda olmuştur”

Aslım “Saldırılara gelince, bir taraftan üzülüyoruz diğer taraftan ise seviniyoruz. Biz biliyoruz ki bu saldırılar bir açıdan bizlere müjdedir. Çünkü ne zaman İslam’a hizmet eden birileri olduysa elbette onlara saldıranlarda olmuştur. Buda bizim hak yolda olduğumuzun göstergesidir. Şuna da gerçekten inanıyoruz ki bu parti halka ve hakka hizmet edecektir.” Rabbimizden duamız ve dileğimiz şudur ki, Yüce Rabbim bu partiyi her türlü saldırganın saldırısından korusun inşallah. Bizi izleyen herkesten de istediğimiz hakka ve halka hizmet için yola koyulmuş bu partiye duacı olsunlar.”dileklerinde bulundu.

 

“Bu parti müslümanların partisidir.”

Yapılan saldırıları ve saldırganları kınadığını belirten Adil Yel ise, “Bu parti müslümanların partisidir. Ne zaman Müslümanlar Allah için çalışırsa, elbette ki kendi rahatlarının ellerinden gitmesinden korkanlar ise, bu duruma bir düşmanlık yapacak ve saldıracaklar.”şeklinde konuştu.

 

“Hiç bir şey bizleri davamızdan geri çeviremeyecek”

Hiçbir şeyin kendilerini davalarından geri çeviremeyeceğini  vurgulayan Yel, “ Bizler inşallah yolumuza durmadan, azim ve kararlılıkla, en güzel bir şekilde devam edeceğiz. Bu konuda kimseden de korkumuz yoktur.” İfadelerine yer verdi.  (Zeki Aras/Osman Öksüz/İlyas Yavuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir