• DOLAR 34.468
  • EURO 37.286
  • ALTIN 2995.421
  • ...
HÜDA PAR bir günde beş yüz köyü ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Şanlıurfa`da seçim çalışmalarını devam ettiren HÜDA PAR Karaköprü ilçesinde saat 20.00`de mahalle mitingi düzenledi.

 

Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan mitingde il Başkanı Lokman Yalçın ile Karaköprü Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Göven birer konuşma yaptı.

 

Karaköprü Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Göven seçim çalışmalarına son hızla devam ettiklerini, gittikleri birçok yerde halkın yoğun teveccühüyle karşılaştıklarını söyledi.

Bir gün içerisinde merkeze bağlı beş yüze yakın köyü ziyaret ettiklerini belirten Göven, halkı sadece seçim zamanları değil her zaman ziyaret edeceklerini ifade etti.

Ziyaret ettikleri köylerde halkın sıkıntılarını dinlediklerini ifade eden Göven `Müslümanların derdiyle dertlenmeyen bizden değildir` hadisini hatırlatarak parti olarak bu hadisi düstur edindiklerini seçildikleri takdirde halkın tüm sorunlarına çözüm üretmeye çalışacaklarını söyledi.

Parti kurmadaki amaçlarının İslam davasını insanlara ulaştırmak olduğuna dikkat çeken Yalçın, bunda da başarılı olduklarını Harran`ın en ücra köylerinden insanların kendilerini aradıklarını söyledi.

Belediyeye talip olmalarının sebebinin halka hizmet etmek için olduğunu belirten Yalçın, halka hizmet etmeyi hakka hizmet olarak gördüklerini söyledi.

Program yapılan duayla sona erdi.

(İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir