• DOLAR 34.172
  • EURO 37.255
  • ALTIN 2952.32
  • ...
`Zorbalığa son vereceğiz dediler en büyük zorba oldular`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Hür Dava Partisi Suruç teşkilatı, Hürriyet Mahallesinde açık hava toplantısı düzenledi. Programda HÜDA PAR Büyükşehir Belediye başkan adayı Emin Güneş, İlçe Başkanı Halil Yavuz, Suruç Belediye Başkan Adayı Mustafa Durmaz ve çok sayıda partili katıldı.

Miting havasında geçen toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Güneş, "Birileri bölgemizde çıktı efendim ben ağalığa, zorbalığa, zulme son vereceğim, dedi. En büyük ağa, en büyük zalim, en büyük zorba, en büyük gaddar kendisi oldu. Şimdi ümmetin başına bela olmuştur. Ağalar nerede şimdi, zorbalar kiminle kol kola bunları iyi takip edin. İyi tanıyın." dedi.

HÜDA PAR`ın kuruluş amacı ve programı hakkında da bilgi veren Güneş, "Bu hareket İbrahim’i bir harekettir. Muhammedî bir harekettir. Biz siyaset yapmıyoruz. Net söylüyoruz biz bir sünneti ifaya çağırmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Suruç Belediye Başkan Adayı Mustafa Durmaz ise, HÜDA PAR`ın bir parti davası değil, dava partisi olduğunu vurgulayarak, bunun hak ile batılın mücadelesi olduğunu söyledi.

Suruç için hazırladığı projelere değinen Durmaz, "En büyük projemiz, yıllarca hiçbir belediye başkanı cesaret gösterip altyapıya el atmamıştır, inşallah halkımız bize teveccüh gösterirse bu altyapı sorununu kökten hal edeceğiz. İlçemizi kentsel bir görünüme kavuşması için hiçbir hizmetten geri kalmayacağız. Hizmet bir lütuf değildir, bilakis hakkınızdır." dedi.  (Ömer Taş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir