• DOLAR 34.178
  • EURO 37.13
  • ALTIN 2939.389
  • ...
Suruç HÜDA-PAR`dan  mahalle toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Hür Dava Partisi Suruç’ta tüm hızıyla devam ettiği  seçim çalışmaları kapsamında Aydın mahallesinde toplantı düzenledi.

Toplantıya Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İl Başkanı Lokman Yalçın, İlçe Başkanı Halil Yavuz, İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Durmaz ve çok sayıda partili katıldı.

Kuranı Kerim’le başlayan toplantı belediye başkan adayı Mustafa Durmaz, yaptığı konuşmada, “Yapacağımız hizmetlerle halkımızı feraha ve huzura kavuşturacağız. Bizler diyoruz ki, bu Suruç için yapacak o kadar projemiz var ki, saymakla bitiremeyiz. Var mıdır acaba ilçemizde yapılan somut bir şey? Her halde onu da sayarsak bitiremeyiz. Dolaysıyla buranın yükünü omuzuna alan, çok ağır bir yük yüklenmiş olacaktır. Biz bunun farkındayız. Ve biz inanıyoruz ki, HÜDA PAR’ın kadroları bu işin üstesinden gelecektir inşallah. Yapılması gereken en öncelikli işlerden bazılarını sizlerle paylaşacağım inşallah.          

Çocuklar Çocuklarımız elimizden gidiyor, nesillerimiz kayboluyor. Bugün ilçemizde yüzleri aşkın esrar, eroin ve  tinerle iç içe olan çocuklarımız vardır. Şehrin imarını herkes yapabilir, bir şekilde çalışıp yapabilir, fakat nesilleri yapmak, gençliği düzeltmek muhakkak ki bu gençliğin içerisinde olanlar ancak yapar.” dedi.

İl başkanı lokman Yalçın ise konuşmasında, Hür Dava Partisi, Suruç’umuzda, memleketimizde  ilk defa seçime girecek. İlk defa Suruç hakkıyla bir seçime girecek. Çünkü şimdiye kadar tek parti zihniyeti ile, tek parti despotluğuyla seçimlere giriliyor,  hiç kimse hür iradesiyle oy kullanamıyordu. Ama Hür Dava Partisiyle birlikte, Allah’ın izniyle Suruç halkı ilk defa hakkıyla, hür iradesiyle oy kullanacaktır.” İfadelerini kullandı.

Program yapılan dua ile sona erdi.  (Ömer Taş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir