• DOLAR 34.297
  • EURO 37.546
  • ALTIN 2913.853
  • ...
 HÜDA PAR Muş Adayı Projelerini Basınla Paylaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ-Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Gerçekleştirilen kahvaltı davetine HÜDA PAR Muş Belediye Başkan Adayı İnan Sur, HÜDA PAR Muş Genel Koordinatörü Gıyasettin Uyar ile yerel ve Ulusal basında çalışan medya mensupları katıldı.

Sur basın mensuplarıyla yaptığı kahvaltının ardından Muş’a dair plan ve projeleri hakkında basına bilgi verdi. Muş’a ve Muş halkına hizmet etmekten başka hiçbir gayelerinin olmadığının altını çizen Sur, Muşa hizmet etme noktasında maddi ve sosyal anlamda hizmeti önemsedikleri kadar manevi olarak da Muş halkının ihtiyaçlarını karşılama noktasında azami derecede gayret sarf edeceklerini belirtti.

Seçimleri kazanmaları halinde Muş’un yeni bir belediyecilik anlayışıyla tanışacağını kaydeden Sur, “Muş’un hizmete ihtiyacı var. Muş halkının iktidar partilerine bağımlılık hastalığından kurtulması gerek. Muş halkının kendilerine yöneticilik değil hizmet edecek bir belediyeye ihtiyacı vardır. Bizler alışılmışın dışında yeni bir belediyecilik ve hizmet anlayışıyla geliyoruz. Bizim diğer siyasi partilerden farklı olan ve en önemli özelliğimiz İslam referanslı bir parti oluşumuzdur. Bu anlamada eğer hata yapsak da İslam referanslı bir parti oluşumuz hesabıyla yapacağımız hatalar ve hizmetteki eksikliklerimiz en asgari düzeyde olacaktır inşallah’’ dedi.

Daha sonra peroje tanıtımına geçen Sur, sosyal alan projelerinden aş evlerine, camilerin temizliğinden altyapı sorunlarına dair projelerini görsel olarak anlattı.

Sur projelerini şu şekilde sıraladı:
“Bizim öncelikli projelerimizden biri, zamanlarını sokak köşelerinde geçiren uyuşturucu müptelası olmuş çocuklarımızı topluma birer faydalı birey haline getirebilmek, manevi eğitim vereceğimiz ıslah evleri oluşturmaktır.

Sağlık Destekleri Projeleri
Mobil Hastane Projesi, Ambulans Hizmet Projesi

Sosyal Hayatı Destekleme Projeleri
Yerinde Yaşlı Bakım Hizmet Projemiz, Meslek Edindirme Projemiz (15 adet proje içermektedir), Belediye Gıda Projemiz, Taziye ve Kültür Evleri Projemiz, Engelli Vatandaş Hizmet Projemiz, Aş Evi Projemiz, Çamaşırhane Projemiz, Misafirhane Projesi, Bir iyilik yap projemiz.

İmar – Çevre Düzenleme Projelerimizde Otopark, İçme Suyu Arıtma Tesisi Projemiz, İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi Projemiz, (Mu-Ka) Katı Atık Bertaraf Ve Düzenli Depolama Tesisi Projemiz, Mezarlık projemiz, terminal binası projemiz, belediye yeni hizmet binası projemiz, evsel nitelikli katı atıkların kaynağından depolanması projemiz.

Yeşil alanlar oluşturma projemiz, ilimizin tarihi ve tarihi eserlerini koruma projelerimiz, alt yapı, projelerimiz, Mesire Alanları Projemiz, Benim Mahallem Daha Temiz Projemiz, Cami Temizliği ve Peyzaj Projemiz, Hayvan Barınağı projelerimiz mevcuttur.

Enerjiye dair projelerimizde, Biyogaz ve Atık İmha Projemiz, Alternatif enerji sistemleri projemiz, Sokaklar Şen olsun projemiz, Güneş Enerjisi ile Elektrik Projelerimizi hayata geçirmeye çalışacağız inşallah

Eğitim Projeleri

Öğrenci Başarısı İçin Aile Rehberliği Projesi Belediye Personeli; Eğitim ve Kalite Arttırma Projemiz, Belediye Dershanesi Projelerimiz mevcuttur.

Sosyo – Ekonomik Hayat Projeleri
Bal Ormanı Projemiz, Fikir Ormanı Projemiz, Yatana Değil, Yatırımcıya Destek Projemiz, Saanen Keçileri Projemiz, Bahçe Ziraatı Projemiz, 100 ayrı hanede 1 kişiye çalışma istihdam alanı projelerimiz vardır.

Kültür Turizm Projeleri
3000 Yıllık Tarih Projesi, Tarihi Muş Evi Projesi, Selahaddin Eyyubi Merkez Camii Projemiz, 1071 Panorama Muş Müzesi Projesi, Sultan Alparslan Yaşam Vadisi Projesi,

Ulaşım Projeleri
Tramvay projemiz, Taşıma Araçları Sürücü Ve Personeli Eğitimi Projelerimiz mevcuttur.”

Toplantı Belediye Başkan Adayı İnan Sur’un proje tanıtımı, basın mensuplarına takdim edilen çeşitli hediyeler ve beraber çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. (İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir