• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesinden 61 aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Mersin’in Tarsus İlçesinde faaliyet gösteren Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi, mağdurları sevindirmeye devam ediyor. Mart ayı faaliyetleri kapsamında yardımlarına devam eden Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi Yardım Komisyonu,  ihtiyaç sahibi 61 aileye yardımda bulundu.

Dağıtılan yardımlar hakkında konuşan yardım komisyonu üyesi Ethem Aldemir, dernek olarak amaçlarının zengin ile fakir aileler arsında köprü oluşturmak olduğunu söyledi. 

Mağdur ailelerin sıkıntılarının giderilmesi için çalışmalarını sürdüğünü ifade eden Aldemir, “Mart ayının ilk yardımlarını komisyon üyelerimizle beraber ev ev dolaşarak ulaştırdık. 16 aileye gıda paketi, 20 aileye beyaz et, 20 aileye ekmek,  Suriyeli 5 aileye ise halı, kilim, yatak, battaniye, yastık,  2 adet televizyon, 1 adet şofben, 1 adet çekyat ve 1 aileye de 80 TL nakit para yardımında bulunduk.” dedi. 

Yapılan yardımlarda emeği geçen tüm üye ve gönüllüler ile yardımda bulunan hayırseverlere teşekkür eden Aldemir, yardımların sürdürülebilmesi için yardımseverlerden destek istedi.  (Ramazan Tekyıldız – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir