• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
`Artık siyaset sahnesinde Hür Dava erleri var`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Başkanlığı, Hürriyet Mahallesi’nde üçüncü seçim lokalini salavat ve tekbirler işliğinde görkemli bir şeklide hizmete açtı. 

Hürriyet Mahallesi Dostlar Caddesi üzerinde yapılan seçim lokali açılışına HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Aydın Gök, İl Başkanı M. Emin Doğru ve partililerden oluşan kalabalık bir kitle katıldı.  

Saat 15.30’da yapılan açılış Molla Şehmus Emlük Hoca’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşmasını HÜDA PAR Batman Şura Üyesi Beşir Şimşek yaptı. 

“Artık siyaset sahnesinde Hür Dava erleri var”

Daha sonra söz alan HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Aydın Gök, “Lokalimiz mübarek olsun inşallah. Şüphesiz yerel seçim dönemine girdik fakat bu seçim dönemi diğer dönemlerden çok daha farklı olacak. Neden çünkü elhamdülillah siyaset sahnesinde Hür dava erleri var, siyaset sahnesinde artık Hür Dava Partisi var, HÜDA PAR var. Şüphesiz daha önce de biz siyasette olduk, siyaset yapıyorduk ve geçmişte halkımızın sorunlarına duyarsız olmadık. Geçmişte siyasilerin siyaset adına sahneye çıkanların bu milletin başına neler getirdiklerini hep beraber müşahede ettik.” şeklinde konuştu. 

“İslam hamuruyla yoğrulduk”

İslami referanslı bir parti olduklarını ve söyleyeceklerine de devam edeceklerini belirten Gök, “Zira büyük bir medeniyetin kültürün sahipleri ve küçüklüğümüzden beri hepimiz bu hamurla yoğrulmuşuz. İslam hamuruyla yoğrulmuşuz elhamdülillah. Terbiyemizi, edebimizi ve hizmet anlayışımızı bozmadık. Ve bizim referansımız da o olacaktır. Çünkü biz bu kültürümüzü inanıyoruz ki bir tarafa bir köşeye attığımız zaman tamamen boş, tamamen kendi içinde bulunduğu toplumun sorunlarını bilmeyen onlara çözüm üretemeyen insanlar oluruz. Biz HÜDA PAR olarak ümmetin siyasi yükünü yüklendik. Bu toplumumuzun siyasi yükünü yükledik elhamdülillah” dedi. 

“HÜDA PAR’la İslami bir siyaset yapıyoruz”

Ardından söz alan HÜDA PAR Batman İl Başkan Yardımcısı Osman Teyfur bir Kürtçe konuşma gerçekleştirdi. Teyfur, “Adaletli bir idare için, bütün hak ve hukukların alınması için biz HÜDA PAR’ı kurduk. Şüphesiz maksadımız bu partiyle İslami bir siyaset yapıyoruz. Önümüzü ve milletimizi dosdoğru bir yola iletmek, şerefli ve izzetli bir hayat geçirmemiz lazım.” dedi.  

Yapılan konuşmaların ardından salavatlar eşliğinde seçim lokalinin açılışı yapıldı. Program HÜDA PAR Batman İl Başkan Yardımcısı Osman Teyfur tarafından yapılan dua ile son buldu. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir