• DOLAR 34.301
  • EURO 37.44
  • ALTIN 2918.73
  • ...
Kamalak, Şanlıurfa'da iktidara yüklendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA-Saadet Partisi 30 Mart yerel seçimler için başlattığı seçim çalışması kapsamında Şanlıurfa’da bir miting düzenledi.

 

Topçu Meydanı’nda saat 15.00’te başlayan mitinge Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Saadet Partisi Şanlıurfa il ve ilçe belediye başkan adayları katıldı.  Miting sırasında etkili olan yağmur partililere zor anlar yaşattı.

 

Düzenlenen mitingte konuşan Kamalak iktidara yüklenerek, Milli görüş zihniyetinden kopanların değiştiğini ve  bir atalet, bir duyarsızlık döneminin başladığını söyledi.

 

Günümüzde belediyelerin borç batağına girdiklerini dile getiren Kamalak ‘‘Bin 522 belediye başkanı hakkında yolsuzluktan dava açılmış. Dava açılan belediyelerde yolsuzluk, hırsızlık, ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet gibi iddialar söz konusudur.” dedi.

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün yolsuzluk ve rüşvet iddiaları ile ilgili söylediği ‘‘Bizim günah işleme özgürlüğümüze mani olamazsınız’’ açıklamasını ‘‘Hırsız evinize girmiş, evi soyuyor. Siz mani olmak istiyorsunuz. Hayır diyor, benim suç işleme özgürlüğüme mani olamazsınız.’’ Şeklinde değerlendirdi.

 

Konuşmaların ardından Saadet Partisinin miting olaysız bir şekilde sona erdi.

(Sedat Kuşulay-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir