• DOLAR 34.239
  • EURO 37.318
  • ALTIN 2933.315
  • ...
`HÜDA PAR`dan hizmet bekliyoruz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hüseyin Yılmaz ve Kayapınar Belediye Başkan Adayı Şaban Dalgın Kayapınar ilçesinde esnafı ziyaret ederek esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi, görüş ve önerilerini aldı.

Ziyaret esnasında başkan adaylarını gören bazı çocukların HÜDA PAR lehine slogan atmaları, sevgi gösterilerinde bulunmaları  ve Rabia işaretiyle kendilerini selamları ilgi uyandırdı.

Kayapınar İlçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi esnafını ziyaret eden HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hüseyin Yılmaz ve Kayapınar Belediye Başkan Adayı Şaban Dalgın büyük bir teveccühle karşılandı.

Huzurevleri mahalle esnafını ziyaret eden belediye başkan adayları halkın sorun ve sıkıntılarını dinledi. Hizmetin yapılmadığından şikâyetçi olan Huzurevleri esnafı, HÜDA PAR’ın belediye başkanlıklarını kazandıkları takdirde hizmet beklediklerini ifade ettiler.

Hizmet için yola koyulduklarını dile getiren Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yılmaz, halka hizmet edeceklerini, hizmet yolunda halkın tek kuruşunu yemeyeceklerini ve belediye malına yetim malı gözüyle bakacaklarını dile getirdi.

(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir