• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Mustazaf-Der Doğubayazıt`ta Fakirleri Unutmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Mustazaflar ile Dayanışma Derneği Doğubayazıt Şubesi kurulduğundan beri belli periyotlar ile fakirlerini ziyaret edip yaptığı gıda ve benzeri yardımlarını mübarek Ramazan ayında da devam ettirdi.

Mustazaf-Der Doğubayazıt şubesi Fakir Aile Yardım Komisyonu Başkanı Cemal Arvas, yapılan yardımlar hakkında "Mustazaf-Der olarak fakir ile zengin arasında köprü görevini üstlenmiş iken bu görevi sadece Ramazan ayına bağlarsak fakirleri onbir ay boyunca ihmal etmiş oluruz. Bu bağlamda bizler Mustazaf Der Doğubayazıt şubesi olarak yıl içerisinde belli süre aralıklarla esnaftan topladığımız gıda yardımını fakirler arasında taksimleştirerek onların mağduriyetini sadece ramazan ayında değil, yılın tüm aylarında imkânlarımız doğrultusunda gidermeye çalışıyoruz. Rahmet ayı olan ramazan ayı münasebetiyle her zamanki yardımlarımıza nispeten biraz daha destek çıkmaya çalışıyoruz" dedi.

Arvas "Bundan emin olabilirsiniz ki, yaptığınız yardımlar Allah`ın izni ile yerine ulaşmaktadır. Yardım götürdüğümüz ailelerin sevincini birlikte paylaşmak istiyorsanız yardım dağıttımız dönemlerde bize eşlik edebilirsiniz" diye çağrıda bulunarak esnafı bu hayır yolunda aralarında görmek istediğini belirtti.
Ramazan Zeren - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir