• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...

İSTANBUL - Ağız ve diş sağlığı sektöründe oluşturduğu 25 milyon dolar ticaret hacmiyle dünyanın en büyük 3. fuarı olan IDEX Ağız Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı, 3-6 Nisan 2014 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde Diş Malzemeleri Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından hayata geçiriliyor.

Ağız ve diş sağlığı sektöründeki en son yenilikler ve gelişmelerin sergileneceği IDEX - Ağız Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı, Diş Malzemeleri ve Sanayici İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) tarafından 3-6 Nisan 2014 tarihlerinde düzenleniyor.

İki yılda bir yapılan fuar bu yıl, 25 bin metrekare alanda Avrupa, Balkanlar, Rusya, Türki Cumhuriyetler, Afrika ve Orta Doğu bölgesi başta olmak üzere 30 çevre ülkeden firma temsilcileri ve ziyaretçilerin katılımıyla gerçekleşecek. Yerli ve yabancı 400’ün üzerinde firmanın katılacağı fuarın 25 milyon dolar ticaret hacmi oluşturması bekleniyor.
Fuarda sergilenecek ürünler şöyle:

Ağız ve diş sağlığı sektöründeki en son teknolojilerin sergileneceği fuarda yer alacak ürün grupları şunlar: Dental ünit ve koltuklar, röntgen ve görüntüleme cihazları, dental röntgen cihazları, lazer cihazları, dental tomografi cihazları, otoklavlar, dental kompresörler, cerrahi aspiratör sistemleri, detertraj cihazları, amalgamatörler, ağız içi kamera ve dijital radyoografi cihazları, endodontik ürünler, implant sistemler, periodontal ve cerrahi ürünler, klinik sarf ürünleri, laboratuvar ekipmanları ve sarf ürünleri, sterilizasyon ve dezenfeksiyon ürünleri, estetik diş hekimliği ürünleri, tek kullanımlık ürünler, diş hekimi mobilyaları ve diş hekimliği ofis yazılımları. (İLKHA)