• DOLAR 32.482
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2442.57
  • ...
`Bu milletin hak ve hukukunu okyanus ötesine teslim etmeyeceğiz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus`ta yeni yapılarak hizmete giren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hastanesinin açılışına katılan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, dış güçler arasında bulunan ABD, AB, Almanya, Fransa, İsrail gibi ülkelerin yanı sırada okyanus ötesinde bulunan güçlere karşı dik durmaya sonuna kadar devam edeceklerini söyledi.

“Okyanus ötesine bu milletin hak ve hukukunu teslim etmeyeceğiz”
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "14 Ağustos 2001 yılında Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan AK Parti milletin partisidir. Bizler belirli güç odaklarına asla inanmadık. Milletin iradesine daima inandık ve güvendik.  Bütün güç odaklarının içerde ve dışarda ABD, AB, Almanya, Fransa ve İsrail gibi ülkelerin yanısıra Okyanus ötesi bile olsa bu milletin hak ve hukukunu asla teslim etmedik ve etmeyeceğiz. Dik durduk, dik durmaya devam edeceğiz. Dimdikte yürüyeceğiz. ”dedi.

"Ey Kılıçdaroğlu, bütün yolsuzluklar senin döneminde oldu"
Açılışta yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanına da seslenen Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, “Ülkemizde son 11 yıldır ekonomi anlamında bulunan istikrar sağlık, eğitim, başta olmak üzere hayatın her alanına yansıdı. Bugün ülkemizde sağlık alanında yaşananlara dünya gıpta ile bakarak, başarı ile bahsediyor. Geçmişte Sosyal Güvenlik Kurumunun genel müdürlüğünü yapan ey Kılıçdaroğlu, senin bile rüyanda göremeyeceğin hizmetleri bugün hükümetimiz gerçekleştiriyor. Ayrıca bütün o yolsuzluklar ve hortumlamalar senin döneminde oldu.” şeklinde konuştu.

"Bizler sandıktan başka kimselerden emir almayız"
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, 13 yıl önce 20 bin insana bir poliklinik sayı düştüğünü hatırlatarak, "Bugün ise 2 bin kişiye bir poliklinik düşmekte. Ey Kılıçdaroğlu, Ey milliyetçi geçinen Bahçeli,  bunları bir düşünün. Yine geçmişte 630 olan ambulans sayısı son bir yılda bin 210`a ulaştı. Bunlar kasetle, lafla olmuyor. Bunlar Recep Tayyip Erdoğan`ın liderliğinde oluyor. 2002 yılında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan sanayi olan cebi iyi olan 110 bin yurttaşımız 1,5 Milyar Doları, Almanya, İngiltere, ABD gibi ülkelere bırakıyorlardı. Bugün ise ülkemize Almanya`dan, İngiltere`den, Balkan ve Arap ülkelerinden, Rusya ile Türkiye Cumhuriyeti ülkelerinde sağlık turizminden faydalanmaya gelenler var. Bu insanların sayısı 480 bin. Bizim on yıldır başımız dik. ABD, AB, Almanya veya Okyanus Ötesini gösterenlere diyoruz ki, bizler sandıktan başka kimselerden emir almayız.” ifadelerini kullandı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir