• DOLAR 34.23
  • EURO 37.156
  • ALTIN 2960.08
  • ...
Otomobil iş makinesine çarptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Çapakçur köprüsünde seyir halindeki 21 BFA 15 plakalı otomobil, belediye yolda çalışma yapan iş makinesine çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.

Olay yerine gelen ambulans,  yaralıları Bingöl Devlet Hastanesine kaldırırken araçta bulunan diğer hafif yaralılar ile iş makinesi şoförü arasında gerginlik yaşandı. Olay yerine gelen polislerin araya girmesiyle gerginlik son buldu.

Kaza nedeniyle trafik bir süre aksadı, araçlar uzun kuyruklar oluşturdu.
 

Öte yandan, kazada yaralananlar yol ikaz işaretlerinin kaza olduktan sonra konulduğunu ifade ederken yol çalışma işaretlerinin de sonradan geldiği kameralara yansıdı. 

Araçta bulunan Davut Akbulut, kazadan belediyeyi sorumlu tutarak, "Ne geldiyse başımıza bu köprüde geldi. Nedenini soracaksan Başbakanın gelişinden dolayıdır. Belediye, Başbakan gelecek diye her yerde çalışma başlatmış, biz Başbakanı seçtik neden bize böyle hizmet yapılmıyor sadece Başbakana has bir çalışmadır bu. Bizim kaza yapmamızın tek sebebi belediyedir çalışmanın yapılacağı yere trafiğin akışını sağlaması ve bir kazanın yaşanmaması için bir görevli koyması gerekirken hiç bir görevli yok her şey anlık oldu. Biz de iş makinesine çarptık gereğinin yapılmasını istiyoruz." dedi.  

(Bülent Temiz - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir