• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Hür Dava Partisi  Kadın Kolları seminer verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ- Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) kadın kolları bayanlara yönelik seminer verdi. Seminere konuşmacı olarak HÜDA PAR Genel İdari Kurul üyelerinden Aynur Sülün katıldı.

Sülün HÜDA PAR` ın kuruluş amaçlarına ve hedeflerine değindiği konuşmasında, “Bizlerin en büyük vazifesi, toplumu bozan  fuhuş ve münker kanallarını kurutmak olduğundan, yaptığımız ıslah çalışmaları maalesef yetersiz kalıyor. Çünkü fıtrata yapılan bunca müdahaleye karşı bir mücadele ayağı da gerekiyordu ki o da siyasetten geçiyordu. Peki neden siyaset? Çünkü topluma fuhuş ve münker ile ahlaksızlığı, sapıklığı yayan kurumların kurallarını ve kaidelerini siyaset belirliyor, yönünü siyaset çiziyor. Siyaset toplumu dizayn işlemidir.” ifadelerini kullandı.  

“Görevimiz,  iyiliği emretmek kötülükten sakındırmaktır”
Sülün konuşmasının devamında, “HÜDA PAR, Rableri ile bağları koparılmaya çalışılan, dört bir yandan manevi günahların saldırısına uğrayan toplumumuzu, doğru yola iletmek üzere  rehberlik yapmak amacıyla ortaya çıkmış, yola koyulmuş bir partidir.

Yani görevimiz iyiliği emretmek kötülükten sakındırmaktır. İnsanın fıtratına, siyasetin yön vermiş olduğu kurumlar elleriyle bozucu müdahaleler yapılıyor, insanımız fuhşa ve münkere özendiriliyor ve yanlış yol süslenip,  cazip hale getirilip doğru yolmuş gibi, birer lütufmuş gibi gösteriliyor ve her türlü ahlaksızlık, her türlü sapıklıklara yasalarla saygınlık kazandırılıyor. “  Diyerek sözlerini noktaladı.  (Mehmet Bozkaya/Yasin Kavaklı-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir