• DOLAR 32.458
  • EURO 34.766
  • ALTIN 2439.947
  • ...
Diyarbakır HÜDA PAR Adayı Rehber TV`de Projelerini Anlatacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR – Yerel seçimlere oldukça iddialı projelerle gireceğini daha önce deklare etmiş olan Hür Dava Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. M. Hüseyin Yılmaz bu akşam Rehber TV’de projelerini anlatacak.

Saat 20.00’de Rehberde Gündem programında Yunus Emiroğlu’nun konuğu olacak olan Yılmaz, hazırladıkları animasyonlar eşliğinde 2014 yerel seçimler sonrası kazanmaları durumunda Diyarbakır’da yapacakları çalışmalar ve hizmet dosyalarında bulunan yüzlerce projeden bazılarını tanıtacak.

Konu ile ilgili olarak İLKHA’ya değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, kendileri için en önemli unsurun yıllarca iyi niyetleri suiistimal edilmiş olan Diyarbakır halkına layıkıyla hizmet etmek olduğunu ifade etti.

Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizler yapmayı düşündüğümüz birçok hizmeti projelendirme çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Her yerde de bunu dile getiriyoruz. Bizler halkımıza hizmet etmek için bu işe talip olduk. Her fırsatta kendimizi halkımıza anlatmaya gayret sarf edeceğiz. İnanıyoruz ki halkımız kendisine değer verene değer verecek ve kendileri için atılan adımlara kıymet verecektir” şeklinde konuştu.

( Davut Ergin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir