• DOLAR 32.461
  • EURO 34.816
  • ALTIN 2442.774
  • ...
`Kötü gidişata dur demek için belediyelere talip olduk`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - HÜDA PAR seçim çalışmaları kapsamında Karaköprü ilçesinde mahalle mitingi düzenlendi. Yapılan mitinge HÜDA PAR Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Av. Emin Güneş, Karaköprü İlçe Belediye Başkan Adayı İbrahim Halil Göven, Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın ile çok sayıda partili ve mahalleli katıldı.

Kur anı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan HÜDA PAR Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Av. Emin Güneş, HÜDA PAR’ın hizmet eden bir belediyecilikle birlikte maneviyata önem veren bir anlayış getireceği vurgusunu yaptı.

Siyasetin giderek kirletildiğini ifade eden Güneş, “Biz önce maneviyatımızı ve ahlakımızı tertemiz edeceğiz, sokaklarımız kendiliğinden temiz olacaktır.” ifadelerinde bulundu.

“HÜDA PAR olarak kötü gidişata dur, demek için belediyelerin yönetimine talip olduk”

Maneviyatsız bir yönetimin ve bu tarz bir gidişatın Türkiye’yi Irak ve Suriye’nin akıbetine sürükleyeceğini belirten Güneş, “Bugün hırsız ve haine güveniyorlar ama emin insanlara inanmıyorlar. Kamu kaynakları hainlerin eline terk ediliyor. Maalesef bu gidişatın sonu hiç iyi değil. HÜDA PAR olarak bu kötü gidişata dur, demek için belediyelerin yönetimine talip olduk.” dedi.

Yönetimin ehil olmayan insanlara verilmemesi gerektiğini belirten Güneş, “Yöneticiler zalim olursa, halk hainlere arka çıkarsa, İslam’dan Kuran’dan uzaklaşırsa neler olur biliyor musunuz? Yıldızlar, güneş ve ay Allah’ın programının dışına çıkarsa hayat diye bir şey kalmaz. İnsanlar da Allah’ın programına uyarsa Kuran, Sünnet doğrultusunda yaşarsa, mutlu olur, huzurlu olur.” ifadelerini kullandı. 

Programda konuşan Karaköprü İlçe Belediye Başkan Adayı İbrahim Halil Göven de HÜDA PAR’ın İslam referanslı bir parti olduğunu, yaptıkları her işte Allah’ın rızasını gözeteceklerini ve belediyenin bütün gelirlerini halkın hizmeti için kullanacaklarını söyledi.

“Bir projeyi uygulamadan önce halkın onayına sunacağız”

Proje uygulamalarında referanduma başvuracaklarını ifade eden Göven, “Bir projeyi uygulamadan gerektiğinde önce halkın onayına sunacağız. Bir okul, park veya başka bir proje ortaya koyduğumuz zaman uygulamadan önce halkın onayına sunacağız. O proje halk tarafından onaylandıktan sonra uygulamaya başlanacak.” dedi.

“İmar planlarında 40 yıllık 50 yıllık projeler yapacağız”

Madde bağımlısı gençler için özel birimler oluşturacaklarını söyleyen Göven, “Madde bağımlısı ve toplumdan kopmuş olan gençlerin tekrar topluma faydalı fertler yapmak için gerekli çalışmaları yapacağız. İmar planlarında 2 ya da 4 yıllık projeler yapmayacağız. İmar planlarında 40 yıllık 50 yıllık projeler yapacağız. Yeni yerleşim yerlerinde alt yapı tamamlanmadan yerleşmeye izin verilmeyecek.” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından program, Salih Demir Hoca’nın yaptığı dua ile sona erdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir