• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
DEDAŞ'ın fotoğraf yarışması birincisi, ödülünü aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR – Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) tarafından Enerji Haftası nedeniyle düzenlenen fotoğraf yarışmasına amatör dalda katılan ve ‘Tasarruf ediyorum, çevreyi koruyorum’ isimli eseri ile birinciliği kazanan Mehmet Ali Demir, düzenlenen törenle ödülünü aldı.

 

DEDAŞ Mardin il Müdürlüğü’nde düzenlenen törene, İl Müdürü Tekin Türk ve kurum yöneticileri katıldı. Yarışmada birinciliği kazanan Mehmet Ali Demir ödül olarak kazandığı akıllı cep telefonunu  İl Müdürü Türk’ün elinden aldı.

 

Demir, asıl mesleğinin öğretmenlik olduğunu,  başarısının yalnızca kendisinin değil, öğrencilerinin de başarısı olduğunu belirterek, ‘’ Ben bir eğitimci olarak, yeni yetişmekte olan nesillere enerji tasarrufu bilincini aşılamak gerektiğini düşünüyorum. Öğrencilerime de her fırsatta enerji tasarrufunun önemini anlatıp, onları bu konuda bilinçlendiriyorum. Öğrencilerimle birlikte hazırladığımız mizansen ile yarışmaya katıldım. Başarı, benim olduğu kadar, onlarındır.’’  dedi.

 

Yarışmada birinciliği kazanan Demir’i, başarısından dolayı kutlayan  İl Müdürü Türk, ‘’ Enerji Tasarrufu Haftası nedeniyle kurumumuz tarafından düzenlenen bu yarışmanın, bölge insanındaki enerjiyi daha tasarruflu kullanma bilincini geliştirme anlamında katkı sunacağına inanıyorum. Bu sebeple 50 kadar öğrenciye çektiği fotoğrafta yer vererek, onların enerji tasarrufu konusunda bilgilendirilmelerine katkıda sunduğu için yarışmacımıza ayrıca teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.  (Ali Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir