• DOLAR 32.47
  • EURO 34.724
  • ALTIN 2434.753
  • ...
Arınç: Beni ve hükümeti tehdit ettiler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Ben dershane konusundan sonra her şeyin bittiğini ve olumlu noktaya evrildiğini düşünürken bombalar patlamaya başladı. Demek ki Tayyip Bey, Başbakanımız haklı çıktı. Mesele dershane değilmiş, aynı Gezi`deki gibi 3-5 ağaç meselesi değil, başka bir şeymiş" dedi.

Arınç, CNN Türk Televizyonu`nda yayımlanan "Ankara Günlüğü" programına katıldı. Programda dershaneler konusuna değinen Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısında dershaneler konusu gündeme geldiğinde, Başbakan`a bu konuda neden bu kadar ısrarcı olduğunu sorduğunu söyledi.

Başbakana, "Siyaseten bakarsak önümüz seçim. Seçime giderken bir bir oy hesabını bile yapıyoruz. İkincisi bir geçiş dönemi gerektiriyor" anımsatmasını yaptığını ifade eden Arınç, şunları söyledi:

"Başbakan bana, bunların hepsini bilmiyorum. `Dershaneler üzerinden beni, hükümetimi tehdit ettiler. Şunları ortaya çıkarırız, bunların hazırlığını yaptık, bunları piyasaya süreriz. Ben de `Onların restine, blofüne karşı restini gördüm` dedi. `Elinizde ne varsa çıkarın, ne yapacaksanız yapın. Ben sözümden dönmem.

Demek ki sonunda bu alçaklığı da yapacak mıydınız?` diye onlara söyledim, dedim. Önce inanamadı ama ben dershane konusundan sonra her şeyin bittiğini ve olumlu noktaya evrildiğini düşünürken bombalar patlamaya başladı. Demek ki Tayyip Bey, Başbakanımız haklı çıktı. Mesele dershane değilmiş, aynı Gezi`deki gibi 3-5 ağaç meselesi değil, başka bir şeymiş.``

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir