• DOLAR 34.172
  • EURO 37.234
  • ALTIN 2937.859
  • ...
`Çermik HÜDA PAR`la hizmet görecek`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR – HÜDA PAR Çermik Belediye Başkan Adayı Ebubekir Akkılıç, Çermik’in HÜDA PAR ile kalkınacağını ve hizmet göreceğini söyledi.

Belediyenin malını yetimin malıymış gibi koruyacağız

Seçimleri kazandıkları takdirde yapacakları hizmetler hakkında bilgi veren HÜDA PAR belediye başkan adayı Akkılıç, belediyeye gelen meblağın hizmet amaçlı kullanıldığı takdirde Çermik ve köylerinin yol, altyapı, su ve benzeri tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi. Akkılıç, şuana kadar mevcut partilerin seçim öncesi göz boyama amaçlı ufak-tefek bir şeyler yaptığını ayrıca seçime sayılı günler kalınca oy kaybetmeme endişesinden ötürü yapılan çalışmaların halkı usandırdığını belirterek “HÜDA-PAR, Allah’ın izniyle tüm bu ezberleri bozacak. Dürüst Belediyecilik Gerçek hizmet Sloganıyla Çermik’e ve Köylerine gereken tüm hizmeti yapacaktır inşallah. Belediyenin malını yetimin malıymış gibi koruyacağımıza söz veriyoruz. Allah’ın izniyle Halkımızla birlikte ilçe ve köylerimizi güzelleştirip kalkındıracağız.’’dedi.

HÜDA-PAR’ın referansı İslam’dır

Toplumda ahlaki yozlaşmanın had safhada, namus, ar, akıl ve neslin tehdit altında olduğunu belirten Akkılıç , “Öyle bir haldeyiz ki çocuklarımız hesabına gelmediğinde anne ve babasına kızarak evden uzaklaşıyor. Uyuşturucu okul kapılarına kadar inmiş durumda. Haya edilmesi gereken durumlarda artık normal bir şeymiş gibi karşılanıyor olmuş. Bunun nedeni İslam’dan habersiz olmamızdan kaynaklanıyor. Bu durumdan Müslüman olarak hepimiz mesulüz. Çocuklarımızın ve kendi geleceğimiz bizim elimizdedir. Partimiz İslam’ı referans alarak, halkımızın maddi ve maneviyatını kendisine dert edinip, tüm bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak için yola çıkmış. Bu nedenle kime oy vereceğimizi iyi hesap etmemiz lazım.’’ İfadelerini kullandı.

HÜDA PAR Çermik Belediye Başkan Adayı Abubekir Akkılıç kimdir?

1956 yılında Diyarbakır’ın Çermik ilçesi Yukarı Şeyhler köyünde doğdu. İlkokulu köyünde, ortaokulunu Maden’de okudu. Tunceli Erkek Öğretmen Lisesi, Manisa Demirci İlk öğretmen okulundan 1974 yılında mezun oldu. Bingöl’ün Karlıova ilçesinde öğretmenlik hayatına başladı.

Daha sonra Çermik ilçesine tayin olup yedi yıl Köksal köyü ilkokulunda, 13 yıl Merkez kale ilköğretim okulunda, dört yıl Atatürk ilköğretim okulunda öğretmenlik yaptıktan sonra  2000 yılında emekli oldu.

Emekli olduktan sonra yoğun ve aktif bir şekilde İslami ve insani faaliyetlerde bulunan Akkılıç, Hür Dava Partisi kurucu üyeleri arasındaki yerini aldı. Evli ve dört çocuk babasıdır.

(Mehmet Akarsu – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir