• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
MHP'li adaydan bilboard tepkisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Bursa’nın bir çok işlek noktasında bulunan reklam bilboardlarına MHP’li aday Kadir Koçdemir’den tepki geldi. Koçdemir, Bursa Büyükşehir Belediyesinin 2014 reklam bütçesinin 23 milyon lira olduğunu iddia etti.

 

Hiçbir billboard ve reklam panosunda kendi fotoğrafı ve isminin olmayacağının sözünü veren MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Kadir Koçdemir, “Kentin kimliğini bozan billboardlar kaldırılacak. Diğer tüm billboard ve reklam panoları sanat eserlerinin sergilendiği bir tabloya dönüşecek. Bursa bir Açık Sanat Galerisi olacak” dedi.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin reklamlara verdiği önemden dolayı belediyeyi Bilboard Belediyesi olarak nitelendiren Koçdemir, “Bu sadece kaynakların nerelere harcandığının küçük bir örneği. Hizmet için değil,  ranta aktardığınız kaynakları billboardlarla ve reklamlarla gizleyemezsiniz.  Halkın hakkını ranta değil hizmete harcayacağız. Yapılanlar zaten vatandaşın hakkıdır Yaptığımız hizmetlerin hiçbirinde benim fotoğrafımı ve ismimi göremeyeceksiniz.” diye konuştu. (Veysi Siyah - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir