• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.24
  • ...
Diyanet İşleri Başkanlığından Batman'a kitap yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Sason İstiklal Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Nazlı Aypak’ın girişimleriyle ilçeye gelen kitaplar Sason İmam Hatip Lisesi ve Sason Anadolu Lisesinde okuyan öğrencilere dağıtıldı.

 

Diyanet İşleri Basılı Yayınlar Daire Başkanlığı tarafından gönderilen kitapları dağıtan İstiklal Ortaokulu Müdürü M. Emin Çağlayan, Müdür Yardımcısı Mahmut Türe ve Beden Eğitimi Öğretmeni Nazlı Aypak, öğrencilerle sohbet ederek kitapların muhteviyatı ile ilgili bilgi verdiler.

 

Okul Müdürü M. Emin Çağlayan, “Yaklaşan Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Diyanet İşleri Basılı Yayınlar Daire Başkanlığı tarafından gönderilen, Ali Himmet Berki ve Osman Keskinoğlu’nun yazdığı 460 sayfalık Hazreti Muhammed ve Hayatı isimli kitabı dağıttık. İlçe yöneticilerimiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de desteğiyle dağıttığımız 500 adet kitaptan sınav yapıp dereceye girenlere çeşitli ödüller vermeyi düşünüyoruz.” dedi.

 

Daha öncede Diyanet İşleri Başkanlığının desteğiyle oku-anla-uygula projesini başlattıklarını belirten Okul Öğretmenlerinden Nazlı Aypak, yaklaşan kutlu doğum haftası münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığından kitap talebinde bulunduklarını ve gönderilen kitapları Sason İmam Hatip Lisesi ve Sason Anadolu Lisesinde okuyan öğrencilere dağıttıklarını ifade etti. Katkılarından dolayı Diyanet İşleri Başkanlığı Basılı Yayınlar Daire Başkanı Yunus Akkaya, Yayın İşleri Sorumlusu Durmuş Arslan ve Diyanet İşleri Çalışanlardan Cihan Koray Aypak’a teşekkür etti.

 

Dağıtılan kitaplardan öğrencilerin çok istifade edeceğini açıklayan Sason İmam Hatip Lisesi Müdürü Halil İbrahim Eren, İstiklal Ortaokulu Yöneticilerine ve kitapları gönderen Diyanet İşleri Başkanlığına teşekkür etti.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir