• DOLAR 34.265
  • EURO 37.564
  • ALTIN 2896.099
  • ...
`Halkımız hizmetin en iyisine layıktır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA-  Şanlıurfa Eyyübiye ilçesinin Muradiye mahallesinde  seçim çalışmaları kapsamında yapılan miting Ömer Soyaslan Hocanın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Daha sonra mahallelilere seslenen Mehmet Kışlar, kendilerinde seçim kavgası, sandık kavgası ve oy kavgası olmadığını belirterek, “Çünkü biz halkımızın her türlü sıkıntılarına cevap vermek için geliyoruz inşallah her türlü sıkıntısına çözüm bulmak için geliyoruz.” diyerek başladığı konuşmasının devamında.

“Biz kazansak ta kazanmasak ta halkımıza her türlü hizmeti her türlü yardımı yapmak için geliyoruz. Halkımızla biz kardeşiz halkımızla biriz beraberiz.

Şu ana kadar yapılan hizmetler çalışmalar bize göre halkımızın layık olmadığı şeydir. Halkımız her zaman ikinci sınıf insan muamelesi görmüş özellikle Eyyübiye, Süleymaniye, Sigorta, Sırrın ve benzeri mahallelerimiz ikinci sınıf insan muamelesi görmüş. Halkımıza yapılan bu ikinci sınıf insan muamelesini gidermek için çıkmışız ve Allahın izniyle bunu her türlü fedakârlık ve sıkıntıları göz önüne alarak yapacağız inşallah” dedi.

Halkın hizmetin en iyisine layık olduğunu ifade eden Kışlar, “Bu halk Allahın yarattığı insanlardır. Bu halk Müslüman bir halktır o zaman ırkı dini ve rengi ne olursa olsun hizmetin en güzeline layıktır ve bunu da en güzel şekilde HUDA PAR’ın vereceğine inanıyoruz. Ve bu hizmete talibiz inşallah” şeklinde konuştu.

“Emniyet istersen her adamın başına bir polis dik eğer insanda Allah korkusu yoksa sen onunla baş edemezsin ne yaparsan yap baş edemezsin işte biz diyoruz ki biz insanımızın kalbine Allah korkusunu koymak için ahreti koymak için cennet cehennem bilincini vermek için belediyeciliğe girdik.” İfadelerini kaydeden Kışlar daha sonra, “Şimdiden söylerken bile hesabını Allaha nasıl vereceğimizi düşünüyoruz biz bu duygularla belediyelere talibiz inşallah.

Biz diyoruz ki bizim belediyeleri sınırları içerisinde evine sıcak yemek girmeyen hiç kimse kalmamalı bunun için ilk yapacağımız. İş aş evleri açmak olacak inşallah her vatandaş bu sınırlar içerisinde olsun veya olmasın elimizin yetiştiği her yere günde en az bir defa evine sıcak yemek girecek inşallah.

Evlenme çağına gelmiş gençlerimiz bu gençlerimizin evlenmelerine yardımcı olacağız inşallah erkek tarafının yapacağı masraflarda yardımcı olacağız kız tarafının yapacağı çeyize yardımcı olacağız ve bu şekilde bir ahlaki çöküntünün de önüne geçeceğiz” ifade ifadelerinde bulundu.

Mehmet Kışlar’dan sonra kısa bir konuşma yapan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, “Hür Dava Partisi olarak hızla yollarına devam ettiklerini, Allahın izni ile yola çıktığımızdan beri çalışmalarımız devam etmekte olduğunu belirten Yalçın, Mahalle mahalle, köy, köy, sokak, sokak,  esnaf, esnaf, ev, ev, durmadan geziyoruz. Hamd olsun Allaha emin olun şu anda Şanlıurfa da HÜDAPAR konuşuluyor. Bunu halk söylüyor şehir içi otobüslerde yolculuk yapan insanlar bunu konuşuyor. Şu anda HÜDAPAR olarak mevcut partilerin tamamından en fazla yoğun olarak mahallelerde köylerde sahada çalışan HÜDA PAR’dır” ifadelerini kaydetti.

(Mehmet Demir İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir