• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Dikkatsizlik Çocuğun Hayatına Mal Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Şanlıurfa merkeze bağlı İkizce Köyü`nde oturan Kılıç ailesinin 4 yaşındaki oğlu Mehmet Kılıç bugün sabah saat 08.00 sıralarında evde su ısıtmak için kullanılan su ısıtıcı bidonunun elektrik kaçırması sonucu elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.


Elektrik çarpıttıktan sonra hemen Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırılan Mehmet Kılıç`ın olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı. Cenaze otopsi yapılması için aynı hastanenin morguna kaldırıldı.


Saatlerdir morgda bekletilen küçük çocuğun cenazesine otopsinin bir türlü yapılmaması hastanede bekleyen yakınlarının tepki göstermesine sebep oldu. Ölen küçük çocuğun yakın akrabası Mustafa Kılıç, neden bekletildiklerini morg çalışanlarına sorduklarını, görevlilerin kendilerine Finlandiya Cumhurbaşkanının Şanlıurfa`ya gelmesinden dolayı savcının şuanda hastanede olmadığını söylediklerini ifade etti.

Otopsiyi için savcının gelmesini beklediklerini söyleyen Mustafa Kılıç, "Bizim yüreğimiz yanmış üstüne morg kapısı önünde saatlerdir bekliyoruz. Daha ne zamana kadar bekleyeceğimizi bilmiyoruz." dedi.

 

Mehmet Demir-İLKHA

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir