• DOLAR 34.271
  • EURO 37.444
  • ALTIN 2920.919
  • ...
Halk çocuklarının geleceğine dair endişeli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Muş’ta internet kafelerin yoğun olduğu iş merkezlerindeki lavabolarda bira şişeleri görülmeye başlandı. Vatandaş çocuklarının geleceğine dair endişeli…

Abdest almak için lavaboya giden Orhan Yavuz adındaki vatandaş, tuvalette gördüğü bira şişesi karşısında şok olduğunu söyledi.

 İnternet kafelerin yoğun olduğu iş merkezlerinde veya yerlerde bu tür şeylerin olmasının çocuklarının geleceği adına kendilerini endişelendirdiklerini belirten Yavuz, "Çocuklarımız nereye gidiyor’’ diyerek gençlik ve çocuklar adına endişesini dile getirdi.

Yavuz endişesini şu şekilde dile getirdi: “Buraya abdest almak için geldim ve hiç alışkın olmadığımız bir manzara ile karşılaştım. Lavaboda bira şişesi… Gençlerimiz arasında kötü alışkanlıklar git gide artıyor. Merak diyorum acaba duyarlı dediğimiz insanların veya yetkililerin gençlerimizin gidişatlarıyla ilgili bir dertleri var mı? Gençlerimizin bu illetlerden kurtarılması adına acaba ne gibi projeleri ve tedbirleri var gerçekten merak ediyorum." şeklinde konuştu. 

Çocukların karşı karşıya oldukları bu tehlikelere karşı duyarlı olunmasının gerektiğinin altını çizen Yavuz, “Gençler bizim geleceğimizidir ve gün geçtikçe biraz daha bizden uzaklaşıyorlar. Bütün duyarlı olan insanların gençlerimizin geleceği adına bir şekilde harekete geçmesi gerekir. Gençlerimizin bu tür hastalıklara müptela olmaması için herkesin bir şeyler yapması lazım.

Bunun önü alınmadığı takdirde bu olumsuz durumlar evlerimizin içine kadar sirayet edecektir. Bunun sonucunda ise çare bulmakta zorlanacağız." dedi. 

İnternet kafelerin gerektiği gibi denetlenmediğini belirten Yavuz yetkilileri göreve davet etti. (M. Şirin Çağlayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir