• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Şırnak Nuh Eğitim Der yetimleri sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK-Şırnak Merkezli Nuh Eğitim Kültür  Sağlık ve Dayanışma Derneği (Nuh Eğitim Der), Avrupa Yetim Derneği’nin gönderdiği maddi destekli yardımı Şırnak merkezindeki  4 muhtaç aileye ulaştırdı.

Konuyla ilgili konuşan Nuh Eğitim Der Yardım Komisyonu Başkanı Zekeriya Tatar, Avrupa Yetim-Der’in tarafımıza ulaştırdığı nakdi yardımı, 4 muhtaç aileye ulaştırıp hayır dualarını aldıklarını ifade etti.

Komisyon Başkanı Tatar, “Şubat ayında 20 muhtaç aileye gıda paket yardımı yaptık. Avrupa Yetim-Der’e,  Derneğimize yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ediyoruz.  Allah hayırlarını kabul etsin.O maddi yardımları muhtaç olan, mazlum, kimsesi, çalışanı olmayan ailelere verdik. Biz yardım dayanışma derneğiyiz. İmkanlarımız dahilinde tarafımıza ulaşan ve kendi bünyemizde toplanan bu yardımları, ihtiyaç sahiplerine düzenli olarak dağıtıyoruz. Şırnak’ta çok yardıma muhtaç insan var. Biz isteriz ki dernek olarak daha çok muhtaç aileye gidelim, daha çok mazlumu yetimi sevindirelim. Bu bağlamda maddi durumu elverişli olan Müslüman halkımıza bu konuda destek bekliyoruz’’şeklinde konuştu. 

(Ekrem Payan-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir