• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
HÜDA PAR: `Bizim çalışmamız Allah içindir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR – Hür Dava Partisi (Hüda Par) Diyarbakır Merkez Bağlar İlçe Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut ve beraberindeki Hüda Par’lılar, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini devam ederek,  halkın teveccühünü kazanmaya devam ediyor.

Hüda Par Bağlar Belediye Başkan Adayı Turgut, seçim çalışması kapsamında Diyarbakır Bağlar İlçesi 5 Nisan Mahallesi esnafını ziyaret edip, halkın sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Yapılan esnaf ziyaretinde yas yerine gidip kısa bir konuşma yapan Turgut, daha sonra  ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti.

Ziyaretlerden daha sonra 5 Nisan mahallesindeki Hüda Par seçim bürosunda Hüda Par gönüllüleri ile bir konuşma yapan Turgut, “Allah’u Teala sahabelerin gönlüne kurduğu aşkı, bugün bizim de gönlümüze kurdu. Biz gece ve gündüzlerimizi bu yolda çalışmak için feda ediyoruz ve de etmeye devam edeceğiz. Bundan iki ay önce Hüda Par’ ı duymayan ve haberdar olmayan halkımız ve esnafımız diyordu ki evimize gittiğimizde, iş yerimize gittiğimizde, çarşıya gittiğimizde her yerde inşallah Hüda Par vardır ve de olmaya devam edecektir. Bizim bu çalışmamız sırf Allah rızası için olduğu için elhamdülillah çok mutluyuz.” dedi.

Hüda Par adı altında halka İslamı anlattıklarını söyleyen Turgut, “ 31 mart bizlere büyük bir müjde, büyük bir zafer olacak ve bizler bunların müjdesini şimdiden almaya devam ediyoruz. Gönüllülerimizden isteğimiz, Allah için gaflete gelmeyin. Allah için biraz daha gayret edelim, biraz daha halka inelim. Dün de dediğim gibi bizim sülüğümüz budur, bizim sülüğümüz meydanlara çıkmaktır. Her taraf, her yer Hüda Par olacak. Dolayısı ile ‘Kazanabilecek tek bir parti varsa oda Hüda Par’dır’ dedirtmemiz lazımdır. Bizler Hüda Par  sayesinde halka İslamı, Kuranı, namazı, Peygamberi anlatalım. Hüda Par olmasaydı bizler hiçbir eve gidip İslami anlatamazdık.” şeklinde konuştu.

(Ali Adıyaman - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir