• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
`Saldırılar Türkiye`nin istikrarınadır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Yücel Barakazi`nin proje tanıtım programına katılmak üzere Bingöl`e geldi. 

Türkiye’nin geçmişte birçok sıkıntı yaşadığını belirten Bakan Yılmaz, "Bugün Türkiye demokraside çok farklı bir yere gelmiş durumda. Herkes her düşündüğünü rahatça ifade ediyor. Dilini rahatça konuşuyor, televizyonlarda şurada burada. Herkes rahatça neye inanıyorsa neyi düşünüyorsa ifade ediyor. Kürtçe, Zazaca kanallar 24 saat yayınlar yapıyor. Bir taraftan Başörtülü kardeşlerimiz çok rahat bir şekilde üniversitesini okuyor, Devlet dairelerinde çalışıyor." dedi. 

Bakan Yılmaz, Başbakan Erdoğan ve Hükümete yapılan saldırıların Türkiye`nin istikrarına yönelik olduğunu savundu. 

Çözüm sürecinin birilerini rahatsız ettiğini ifade eden Bakan Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı: "Birileri de bunu sabote etmek istiyorlar. Yine kardeş kardeşle kavga etmesin istiyorlar. Bu süreci başarıya ulaştıran bir Türkiye, artık 2023’e doğru dünyada çok daha farlı bir yerlere gelecektir. Bunun farkında oldukları için Türkiye’nin önünü kesmek için siyasi istikrarımıza saldırıyorlar. Başbakanımıza saldırıyorlar." (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir