• DOLAR 32.446
  • EURO 34.778
  • ALTIN 2440.847
  • ...
Ergani, Hür Dava Partisi`ni bağrına bastı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR – Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) 30 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Hür Dava Partisi heyeti Ergani’de  esnaf ziyaretinde bulundu.

Ziyarette HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. Hüseyin Yılmaz, Ergani Belediye Başkan Adayı Metin Kaya, HÜDA PAR Ergani İlçe Teşkilatı Başkanı M. Emin Buran ve Hür Dava Partisinin çok sayıda üye ve gönüllüleri hazır bulundu.

Ziyaretler sırasında Ergani esnafının Hür Dava Partisi heyetini çok sıcak karşıladığı görüldü. Birçok esnaf Hüda Par heyetinden kendilerini tekrar ziyaret etmelerini istedi. M. Hüseyin Yılmaz’ın kimi vatandaşlarla Kürtçe ve Zazaca konuşması da ayrıca esnaf tarafından takdirle karşılandı.

Ergani ziyaretiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan M.Hüseyin Yılmaz, “Derdimiz sadece belediyeler değil, derdimiz halkın imanıdır. Çalışmalarımız 30 Mart’ta sona ermeyecek. Seçimlerden sonra da Kutlu Doğum etkinlikleri için halkın kapısına gideceğiz. İhmalkârlık yapmayacağız. ‘Bu köy uzak’, ‘Bu kişi zaten bizi sevmiyor’ demeyeceğiz. Tüm kapıları çalacağız. Tanıdık, tanımadık tüm evlere ulaşacağız. Kapısına gittiğimiz insanlara selam verip, kendimizi tanıtacak, biz buyuz diyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Hür Dava Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. Hüseyin Yılmaz, Ergani esnafının misafirperverliğinden ve kendilerini sıcak karşılamalarından oldukça memnun olduğunu belirtti.

Ziyaret sırasında ayrıca Ak Parti’nin seçim bürosu da ziyaret edildi. 

(M.Veysi Tosun - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir