• DOLAR 32.665
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.529
  • ...
`Hak çizgisinde halkımıza hizmet edeceğiz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN – Mardin merkez ve ilçelerinde seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren HÜDA PAR, halkla bir araya gelmeye devam ediyor. 

HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Molla Mahmut Kılınç, HÜDA PAR Artuklu Belediye Başkan Adayı Av. Yahya Turan, Ortaköy Belde Teşkilatı Başkanı Ferit Dengiz ve partililerinden oluşan kalabalık bir grup, Mardin Organize Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ettiler. 

Ziyarette konuşan HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Molla Mahmut Kılınç, Hz. Ömer’in adaleti, Hz. Ebubekir’in sadakati ve Hz. Ali’nin cesaretiyle belediyelere talip olduklarını söyledi. 

Halkımızı rüşvetçilerden kurtaracağız

Mardin’e ve bölgeye güzel hizmetler getireceklerini dile getiren Başkan Adayı Kılınç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Eğer halk bizi desteklerse 31 Mart sabahı, belediyelerin kapılarına ‘Rüşvet verende alanda mel’undur’ tabelalarını asacağız ve halkımızı rüşvetçilerden kurtaracağız inşallah. Belediyelerin malını da yetim malı gibi koruyacağız. Bizim referansımız İslam’dır. Biz, hak çizgisinde halkımıza hizmet edeceğiz. Biz sadece maddi sorunlara el atmayacağız, ahlaki yozlaşmayla da mücadele edeceğiz.  Eğer idareciler belediyenin malını çarçur etmezse belediyelerin malı hizmete de fakirlere de yeter. İnşallah halkımız bizi önce hakkın sonra kendilerinin hizmetkârı olarak göreceklerdir.” 

Gençlerimizin yozlaştırılmasına müsaade etmeyeceğiz

Yaklaşık 20 gün önce eski Mardin’deki esnafı ziyaret ettiklerini hatırlatan Kılınç, 2 yılda 32 barın açıldığını kendilerine iletildiğini söyledi. Kılıç, “Buralara da gençlerimiz gidiyor ve ahlaki olarak yozlaşıyorlar. Biz, gençlerimizin yozlaştırılmasına müsaade etmeyeceğiz.” dedi. 

Bunlarla mücadele edeceğiz!

HÜR DAVA kadrolarının ahlaki yozlaşmaya, kumara, faize, fuhuşa, hırsızlığa son vereceğine dikkat çeken Başkan Adayı Kılınç, bölgeye de hak ettiği hizmeti getireceklerini söyledi.

Ziyaret edilen esnaf ise memnuniyetlerini dile getirerek, HÜDA PAR adaylarına başarı dileğinde bulundular.

(M. Salih Keskin – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir