• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
HÜDA PAR Kozluk Teşkilatı`ndan  seçim  toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman’ın Kozluk İlçe Teşkilatı,  yemekli bir toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda konuşan HÜDA PAR Kozluk Belediye Başkan adayı Seyithan Aksoy; İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyesi adaylarının yüklenmiş oldukları sorumluluklarının bilinci ve ağırlığının vakarıyla hareket etmelerinin gereğini vurguladı. 

“HÜDA PAR bütün kesimleri kucaklayan bir partidir”

Hür Dava Partisi’nin toplumun bütün kesimlerini kucakladığını kaydeden Aksoy, İslami bir referansla hareket ederek halka inanç, kimlik ve hizmeti vaat ettiklerinin altını çizdi. 

Halka asla yalan söylemeyeceklerini ifade eden Aksoy, emanete ihanet etmeyeceklerini, söz verdiklerinde sözlerinde duracaklarını ve yapamayacakları sözleri söylemeyeceklerini dile getirdi. 

“Seçimleri kazanacağımıza inanıyoruz”

Gerek Kozluk’ta gerekse seçimlere girilecek il ve ilçelerde HÜDA PAR’a çok ciddi bir teveccüh gösterildiğini ifade eden Aksoy, “Yerel Seçimler için yaptığımız bu ziyaretlerdeki tek amacımız, halkımıza adil, dürüst ve ilkeli bir siyaset nasıl olmalı ve HÜDA PAR olarak bizlerin yüklenmiş olduğu bu misyonları siyasete hakim kılmamızın ehemmiyetidir.” dedi. 

Encümen adaylarının görev ve sorumlulukları hakkındaki bilgilendirmelerden sonra karşılıklı hayır dualarının ardıdan program son buldu.(M. Said Aksoy-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir