• DOLAR 34.281
  • EURO 37.694
  • ALTIN 2910.656
  • ...
Van İl Sağlık Müdürü'ne başarı plaketi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Tüm Bilgisayar İşletmeleri ve sağlık çalışanları Kültür Derneği Başkanı Ümit Araaslan, plaket takdimi öncesi yaptığı konuşmada, “Dr. Bilal Acar’a ilimizde sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine ve çalışan memnuniyetine yönelik yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Tüm Bilgisayar İşletmeleri ve sağlık çalışanları Kültür Derneği yönetim Kurulu Başkanı Araslan, sağlık alanında çalışmanın çok sıkıntılı ve ciddi bir iş olduğunu ifade ederek, “Bu konuyla ilgili deneyimli ve yetişen bir personele ihtiyacı vardır” şeklinde konuştu.

 

Bu konuda gerek Sağlık Müdürlüklerine, gerek Kamu Hastaneler Birliğine gerekse de sağlık bakanlığına çok büyük bir iş düştüğünü de dile getiren, “Van’da da bu işi sağlık müdürümüz Dr. Bilal hocamız üstlenmiştir. Bundan dolayı dernek yönetim kurulumuz ve Van’daki 8 tane sağlık derneklerinin ortak kararı ile bir plaket vermek istedik” dedi.

 

Dr. Bilal Acar ise, kendisine yapılan ziyaret ve takdim edilen plaketten dolayı dernek yönetimine teşekkür ederek, sağlık çalışanlarının en iyi koşullarda görevlerini yerine getirmeleri için mücadele verdiklerini belirtti.

 

Acar, Vatandaş’a hizmette sağlık personelinin gönüllü ve içten çalışmasının önemli bir yer tuttuğunu da sözlerine ekledi.

 

Daha sonra tüm sağlık dernekleri adına Ümit Araslan Dr. Acar’a ve UMKE Bölge sorumlusu Aydoğan Kaya’ya plaket verdi. (Murat Dalgın-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir